Zavřít reklamu
  • Airpods PRO 2 #54517

Ahoj vlastním IP15 Pro a k tomu mám sluchátka airpods PRO 2, chci se zeptat. Sluchátka mám přiřazené ke svému apple id ke svému mobilu, jsem taky hlavní vlastník. Manžel si sluchátka napároval i k sobě ke svému iphonu. Jde mi o to, že když je používá on, tak se mu automaticky připojí k mobilu a když je chci používat já (jsem mimo dosah jeho mobilu), tak se mi nepřipojí a musím jít do nastavení a přes bluetooth si je musím připojit. Jde nějak udělat, aby se mi připojovaly sami a já nemusela chodit přes nastavení? A dále se mi objeví po otevření krabička vyskakovací okno se stavem nabití krabičky a sluchátek, manželovi nikoliv. Je to v pořádku? Děkuji.

Airpods PRO 2 #54518

To poslední co píšete je asi normální. Doma to máme stejně. To připojování lze nastavit automaticky k Vašemu zařízení, ale v případě místností blízko sebe může dělat víc škody než užitku. Partnerka si jednou propárovala sluchátka s mobilem, tabletem a televizí. A z televize jsem to nebyl schopen odstranit a pořád se ji k ní připojovala i když zvuk šel nornálně přes Arc/hdmi most a ona si vedle v pokoji vyndala airpody z krabičky, tak se apple tv přepla na ně.

Airpods PRO 2 #54519

A jak to prosím nastavím? Sluchátka používáme jenom venku na procházkách, když chodíme každý sám.

Airpods PRO 2 #54520

Když si je připojíte, tak v nastavení se objeví Airpods v samostatném řádku a pak scroolnout níže a vybrat připojování k tomuto iphonu na Automaticky

Airpods PRO 2 #54522

Tuto možnost tam nemám, má ji pouze manžel a já nikoliv. Nějaká možnost jak to udělat? Odpárovat a zkusit napárovat znova?

Odpověď na: Airpods PRO 2

celý text

.