Zdravím,
mám teď čtvrtým dnem iPhone 15 Pro. Takto jsem spokojen, ale s čím tedy absolutně nejsem, tak je výdrž baterie. První den jsem zkusil nabít normálně na 100 % a baterie měla po 14 hodinách od nabití na 100% a screentimu 2,5h baterii 27%. Pak jsem tedy zkusil zapnout ten režim "jen do 80%", ale výsledky jsou podobné. Z 80% na 20% zhruba za 3h screentimu. Nejsem náročný uživatel, pouze Safari, Instagram, Messenger, Facebook, občas něco na YouTube a písničky v Apple Music. Setkal se někdo s podobným problémem? Je to na reklamaci? Může být problém spíše v iOS 17 a mám počkat, až vydají nějakou opravu?
-
Já mám Pro Max... a problémy nemám a to mám screen time občas i 7h, po pár dnech co se telefon usadil (zprocesoval obnovu) mám kolem večera (21h) 40-50% baterky a iPhone tahám v 7 ráno z nabíječky.
A nabijis do 100%, nebo vyuzivas ten nový režim “jen do 80%”?
Ahoj, s jakou dobou mám počítat než si baterka nějak sedne protože zatím po dvou dnech sem na tom podobně asi jako Juraj ? Díky
ahojte ja sa s tymto trapim uz ios 16 na ip 14 pro .. telefon da tak 5-6 hodin a ko
Nic narocne bezny ig messenger whatsapp sefari sem tam tiktok
A neviem co s tym ale v nastaveniach uz vsetko povypinane cize to bude asi "zly" kus proste
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.