Ahoj,
ztratila jsem iphone 13 pro a bohužel mi nelze lokalizovat pomocí aplikace find iphone. Mobil jsem ztratila v době, kdy byl zapnutý. Data jsem měla již velice slabá, ale pár minut před ztrátou jsem byla v restauraci připojena na wifi. Další den ráno (cca po 8 hodinách), jsem zjistila, že mobil nemám a začala hledat. Na find iphone nešel ani prozvonit a hlásilo, že zařízení je offline a jediné co jsem mohla udělat bylo poslat zprávu na telefon a případně kdyby jej někdo nalezl, tak se mu tam objeví číslo na které má zavolat. Aplikaci find iphone jsem běžně předtím používala a myslela jsem, že poslední modely od Applu již lze lokalizovat, ikdyž je mobil vypnutý, nebo alespoň místo, kde byl naposledy, když byl ještě zapnutý. Nic z toho nelze nebo nevím jak na to. Prosím poraďte, slyšela jsem, že iphony dokáží být vyhledatelné i měsíc po ztrátě a vyhledávají se pomocí gps.
-
Poslední pozice se ti zobrazí normálně, pokud je vypnutý /offline/ tak prostě musíš počkat až ho někdo zapne.
Pokud ti to píše poloha nezjištěna - tak to znám jen od airpodů, ale i tak tam po chvilce naskočí aspoň přibližné místo a čas kdy byli připojeny.
Jinak vypnutý ipad co jsem nechal v práci, mi doma hlásí pozice práce i s časem kdy tam byl, nehledě na to že přijde notifikace vzdálení se od zařízení a jestli chci místu důvěřovat.