Dobrý den, měl bych dotaz ke staršímu ipodu. Momentálně si nestáhnu žádnou aplikaci, nemám ios 14 a vyšší. Je mozno aktualizovat nebo mám smůlu? Díky
-
no takhle obecně asi nejde nic napsat. O jaký ipad jde - rok výroby, popřípadě modelová řada.
Ale obecně podpora iPadOS končí po cca 4-5 letech, tzn potom už novější OS nestáhneš.
https://support.apple.com/cs-cz/guide/ipad/ipad213a25b2/14.0/ipados/14.0
Běžte do AppStoru a stáhněte aplikaci. Mělo by to napsat, že "iPad není aktualizován na novou verzi iOS" nebo tak něco. Potom stačí jít v AppStore do profilu a otevřít kolonku "Koupené" (ve starším iOS bylo myslím "zakoupené". Tam byste měl aplikaci najít a měla by být možnost ji stáhnout - měla by se stáhout starší verze appky - například nejnovější spotify bude mít 7.4, ale Vám se stáhne 6.2, jelikož je ještě se starým iOS kompatibilní.
Já to takhle řešil u starého iPadu Mini s iOS 9.
Dejte potom vědět, jak jste dopadl. 🙂
Na iphone 5s chcem aktualizovať. Urobil soˇ všetko čo treba t.j. pripojil wifi, v menu aktualizácia mi ukázalo že je iOS 12 k dispozícii ale iba sa točí to ozubené kolečko a čiara vôbec neukazuje že by prebiehala aktualizácia ale pritom píše že pripravujem aktualizáciu.