Zavřít reklamu
  • Restart smyčka iPhone XS 64GB #50592

Čau jablíčkáři,
    mám dotaz jestli se někdo nesetkal se stejným problémem jako já. Vlastním iPhone XS a při kontrole oznámení se z ničeho nic vypnul, po snaze o zapnutí se dostal do restart smyčky (objeví se logo applu, telefon problikne a opět logo applu a stále dokola) po nějaké chvíli se ukázal odkaz na support applu s tím, že mám zkusit přeinstalovat iOS přes iTunes v počítači. Když jsem to zkoušel, nešlo mi aktualizaci dokončit, protože se vždy opět dostal do restart smyčky a v iTunes vyskočila chyba 2009 a 4013. Zkoušel jsem tvrdý restart ale bez úspěchu, opět jsem se dostal do kolotoče restartů. Dal jsem telefon do servisu iStyle a diagnostika zjistila že se telefon nachází v režimu zotavení a nelze jej uvést do továrního nastavení kvůli "vadě jednotky", nevíte jak mám dále postupovat a kolik by stála oprava a jestli by byla vůbec možná ?
    Díky za každý komentář :))

Restart smyčka iPhone XS 64GB #50593

Vada jednotky = vada mainboardu , snad máš zálohu.
    Tento telefon je k prodeji na náhradní díly (modul faceid, fotomodul atd.) mainboard rozšlapej.

Restart smyčka iPhone XS 64GB #50594

Mikael píše:
    Vada jednotky = vada mainboardu , snad máš zálohu.

Tento telefon je k prodeji na náhradní díly (modul faceid, fotomodul atd.) mainboard rozšlapej.

Díky za odpověď, zálohu naštěstí mám.

Odpověď na: Restart smyčka iPhone XS 64GB

celý text

.