Zavřít reklamu
  • Problém s daty #50356

Dobrý den,

na telefonu používám většinu času data a poslední dobou se mi vyskytl problém, kdy aplikace hlásí že nemají přístup k datům, ale na několikátý pokus to občas jde (přitom data jsou zapnutá a operátor nehlásí žádné výpadky). Po resetu telefonu to na chvílí zase běží. Mám iPhone 12 pro max, aktualizaci systému mám poslední, nevíte v čem by mohl být problém?

Problém s daty #50357

Ahoj,
    mě to dělá security appka od eufy. Mám neomezené data přes esim a občas mi to napíše telefon není připojen na internet. Přes wifi to normálně naběhne, přes data třeba až na 2 pokus.

Kupodivu to nějak koliduje s těmi daty přes esim. Přes data s fyzickou sim to problém nedělá.

12 Pro , aktuální iOS.

Problém s daty #50358

Takovou appku jsem nestahoval (pokud tedy není součástí iOs). A simku mám klasickou fyzickou (k esim jsem se ještě nedokopal).

Jinak průběh mám stejný. Appka (i web) se nenačte na poprvé a nebo se pro změnu načítá šíleně dlouho. Hovor mi v tu chvíli normálně jde, takže jde jen o ty data.

Problém s daty #50359

Ještě jsem zapomněl dodat, že se mi to děje až posledních pár dní a telefon mám cca 2 roky.

Problém s daty #50361

Aha tak mě to dělá od cca prosince co jsem dal do 12tky e-sim. Jinak to šlapalo stejně jak na domácí wifi

Odpověď na: Problém s daty

celý text

.