zdrvím, mám takový problém, před rokem jsem měl na zkouškku Iphone, kde jsem měl založené ID s emailem od hotmail.cz. po 2 měsících, jsem iphone pordal a účet nechal smazat. ted jsem se vrátil a chtěl jsem, založit nové ID s emailem od hotmail.cz, ale problém je, že mi to píše, že nelze tento email použít. dokážete poradit kde je problém? popř kde zjistit, zda opravdu staré ID byo smazané? děkuji
-
pokud se snažíte založit nové Apple ID na stejný e-mail, na který jste ho měl předtím a nechal jej poté zrušit, tak nepochodíte. Ten e-mail byl pro Apple ID zablokován a nelze jej použít znovu. Je to ochrana Vás samotného. Normálně si založte nové ID s e-mailem icloud.com a pak si v nastavení tohoto účtu jen přidáte alias na ten svůj původní e-mail. To by mělo jít.
Koupila jsem mame první iphone a jelikož vždy měla android, tak jsme zakládali apple ID, který bohužel nejde. Ani na tom telefonu, ani na pc ..vzdy mi to hodí větu Váš účet není možné v tuto chvíli vytvořit.
už jsem fakt zoufalá, mamka nikdy nic od applu neměla, tudíž jsem čekala,že vše půjde hladce :/
Tereza píše:
Koupila jsem mame první iphone a jelikož vždy měla android, tak jsme zakládali apple ID, který bohužel nejde. Ani na tom telefonu, ani na pc ..vzdy mi to hodí větu Váš účet není možné v tuto chvíli vytvořit.už jsem fakt zoufalá, mamka nikdy nic od applu neměla, tudíž jsem čekala,že vše půjde hladce :/
Mám to stejné. co stím?
Martin píše:
Tereza píše:
Koupila jsem mame první iphone a jelikož vždy měla android, tak jsme zakládali apple ID, který bohužel nejde. Ani na tom telefonu, ani na pc ..vzdy mi to hodí větu Váš účet není možné v tuto chvíli vytvořit.
už jsem fakt zoufalá, mamka nikdy nic od applu neměla, tudíž jsem čekala,že vše půjde hladce :/
Mám to stejné. co stím?
mám to tak také tak bych se chtěla zeptat jestli jste do apple volali jak hák tu někdo radil, a jestli ano tak co vám řekli
APPLE ID vytvořit v počítači přes webové rozhraní: [(https://support.apple.com/cs-cz/108647)]