Zavřít reklamu
  • Excel v Macu #47944

Dobry den, mel bych dotaz ohledne prevodu tabulek Numbers do excelu.
    Numbers bezne umi exportovat tabulky do excelu a donedavna vse bez problemu fungovalo. Az jsem nainstaloval excel do Macu a zjistil ze je placeny a stejne ho nevyuziji tak jsem ho odinstaloval. Od te doby, kdyz prevedu Numbers do excelu a nasledne chci otevrit soubor s priponou xlsx tak ho mac neotevre protoze byl excel odinstalovan. Jak ho tedy mac oteviral pred tim nez jsem excel nainstaloval a co musim udelat aby vse opet hladce fungovalo? Dekuji moc za radu

Excel v Macu #47945

Změn si v nastavení aby ho oteviral v numbers. Ono to ted hleda excel a numbers ignoruje. Klasika jak windows když si nastavíš v defaultu VLC místo VMPlayeru apodobně

Excel v Macu #47947

Jj, to ted funguje, ale pred tim dokazal otevrit i soubor xlsx po exportu z numbers. Ted pise ze nema program pro otevreni. Stahl jsem znovu excel ale uz je zpoplatneny nebo jen pro nahled.
    Diky

Excel v Macu #47949

Marku, stahnutim MS excel jsi “rekl” systemu ze misto numbers ma pouzivat excel. Ty mu to ted musis “rict” zpatky tak, jak ti radi Mikael.

Excel v Macu #47950

Dekuji za rady zkusim mu to tedy vysvetlit pres nastaveni. Jen mi je zahadou ze nez jsem excel stahnul dokazal otevirat soubory wxportovane z numbers do excelu otevirat. Potom jsem hloupe nainstaloval a odinstaloval excel a uz po exportu z num do xls nedokaze soubor s priponou xls otevrit

Odpověď na: Excel v Macu

celý text

.