Čauko tak co říkáte na AW 2?
-
Ja si myslím že sa to oplatí fakt len plavcom a tým čo behajú , ja mám prvú generáciu s watchOS3 a som spokojný rýchlosť dobrá plávať nechodím a behať tiež veľmi nie iphone ajtak nosím vždy so sebou kedže neviem nikdy čo sa stane . GPS mi tiež nechýba kedže ho berie s iphonu dlhšiu výdrž batérie nepriniesli stále 18 hodín , pôjdem už len do 3 generácii. Využívam ich na messenger email notifikácie občas hovory a na toto mi stačia tá rýchlosť messengera sa celkom zlepšila s watchOS 3.
PS: aj prvá generácia vydrží bežne sprchovanie a krátkodobé ponorenie do vodyPrávě dost zvažuji pořízení. 1-2x týdně chodím běhat a tak jsem si říkal, že bych nemusel s sebou tahat iPhona, díky tomu, že 2 série má GPS.
Otázka zní, pokud bych měl k tomu bezdrátová sluchátka, lze nahrát písničky, případně offline list ze Spotify do hodinek a poslouchat hudbu přímo z hodinek, abych nemusel tahat iPhona nebo ne?
Další otázka do pléna, má to pro někho z Vás skutečný přínos nebo je to prostě jen hračka?
Díky moc za názory
docela se na AW2 bojim vydrze, s aktivni GPS musi byt baterka za hodku KO 🙁 sice na webu applu uvadi stejnou vydrz, ale testovani AW1 a 2 nemuze byt stejne, kdyz zde vstupuje prave GPS.
jinak jsou si obe verze hrozne podobne a nic extra noveho se neobjevilo 🙁
Vím o tom že jsou hodně podobné, ale jelikož často běhám a cvičím, tak se mi právě ta GPS líbí. Vím že je nepotřebuju, ale mám takové to klasické nutkání "musím to mít"... AW1 jsem neměl, ale pokud bych kupoval tak asi AW2.
Otázka stále zní zda mi to něco vůbec přinese. Pokud tu někdo máte AW, můžete mi napsat na co a jak je tak používáte?