Zavřít reklamu
  • Jak dlouho vydrží Mackbook? #47508

Zdravím,

chtěl bych se zeptat na par věci ohledně Mackbooku a MacOS. Zvažuji nákup M1 Air, ale zajímá mne, jak dlouho mack zůstane pouzivatelny? A tím myslím to, aby se stejne jako Windows po 3-4 letech nezačal sekat a já nemusel kupovat nový. A také aby to vše systém a hardware ještě nějakou dobu vydržely, a ne jen přežívaly.

Predem děkuji za odpovědi.

Jak dlouho vydrží Mackbook? #47511

Do brezna tohoto roku jsem fungoval na MBP mid2014. Druhemu majiteli bude jeste minimalne rok slouzit s nejnovejsim OS. Nasledne se vubec nebojim, zeby neslouzil jeste dalsi dva roky i bez aktualizaci OS. Takze dosahne krasneho desetileteho cyklu.

Jak dlouho vydrží Mackbook? #47512

mám pořád funkční macbook air 2011 a ted z něj odepisuji, takže za mě v pohodě. na 10 let staré zařízení je to super. win by už nešly 😀 😀

Jak dlouho vydrží Mackbook? #47513

Zalezi co na tom budete delat

Mam Air2014 a mac2010 a vse porad krasne bezi

Jak dlouho vydrží Mackbook? #47515

Mockrát všem děkuji za odpovědi.

Dělat.. Jsem student VŠ, takže převážně kancelářskou práci. Grafika ani nic takového mne nebere. Ale hodně práce na netu, YouTube a pokud to ARM čipy utahnou, tak i nejakou lehčí hru na odreagování (LoL, CS). Takže nic extra prehnaneho, ale zkratka Windows me přítelkyně (já mám ted rok nový HP Gaming, takže nemohu srovnávat s tímto) už po 5 letech totální kšunt. Než se zapne office, stihnete si udělat kávu. Takže o to mi jde.

Na větší hraní her budu mít notebook s win a GTX. Potřebuji ten mac do školy, protože tohle je těžká, mohutná, ventilátorová mašina 😂

Odpověď na: Jak dlouho vydrží Mackbook?

celý text

.