Zavřít reklamu
  • Režim nerušit a Zkratky #46830

Ahoj! 😊 Je tu někdo, kdo by dokázal vytvořit v aplikaci Zkratky automatizaci, která by byla schopná vždy když bude zapnutý režim nerušit a někdo mi zrovna bude volat odeslat SMS zprávu danému člověku, který volá. Něco ve smyslu: “Právě nechci být rušena, ozvu se později.” Vím, že jde v nastavení nastavit režim nerušit při řízení a v tomto případě to odešle sms, ale já bych chtěla, aby to fungovalo když mám nastavený režim nerušit, když spím, nebo když ho zapnu ručně přes den. Napadlo mě, že by to šlo právě přes ty automatizace, ale ať zkouším cokoliv, tak je vždy nějaký zádrhel. Kdo by to zvládl? Platím zlatem. 😂

Režim nerušit a Zkratky #46843

... no, spíše byste se měla zamyslet, co taková SMS "Právě nechci být rušena, ozvu se později.” tomu volajícímu nebo píšícímu o Vás řekne. Já bych ji označil za vrcholně neslušnou a nezdvořilou. Navíc, je samo o sobě zcela nesmyslné, informovat volajícího nebo píšícího, že nechcete být právě teď rušena.

Režim nerušit a Zkratky #46849

Richard píše:
    ... no, spíše byste se měla zamyslet, co taková SMS "Právě nechci být rušena, ozvu se později.” tomu volajícímu nebo píšícímu o Vás řekne. Já bych ji označil za vrcholně neslušnou a nezdvořilou. Navíc, je samo o sobě zcela nesmyslné, informovat volajícího nebo píšícího, že nechcete být právě teď rušena.

No za mě na tom nic neslušného není, tu sms bych chtěla zformulovat "nějak hezky". Ale právě se mnohdy stává, že třeba spím, jasně v noci nikdo nevolá, ale třeba po noční bych to využila, když by se mi někdo snažil dovolat, tak by mu přišla sms něco ve smyslu, že mám po noční a ozvu se později. Naopak mi přijde slušná taková sms, než, aby si člověk myslel, že ho ignoruju. 🙂

Režim nerušit a Zkratky #46855

v nastaveni nerusit je na poslednej pizicii funkcia automaticke odpovede. staci ju nastavit.

Režim nerušit a Zkratky #46858

Ano, v nastavení je možnost automatické odpovědi, ale pouze v režimu nerušit při řízení, nikoliv když nechci být rušena, když mám zapnutý režim při spánku. Nějaké jiné nápady? 🙂

Odpověď na: Režim nerušit a Zkratky

celý text

.