Existuje apka, která by pomohla vyhledat a zjistit heslo k podnikové wifi, kterou nesměji dělníci využívat a je pouze pro vyvolené?
-
Hehe skoro bych se vsadil že děláš ve stejné firmě jako já 😂😂😂 no u nás to je stejný jak říkáš já teda heslo vím ale stejně je mi to prd platný protože mi při načtení jakkékoliv stránky vyskočí okno nemáte oprávnění kontaktujte správce sítě a ten náš ajťák je takovej kkt že ti to prostě nepovolí jako kdyby šlo o kdo ví co . Já chtěl tu wifi skrze signál “T-mobile wifi” protože signál tady je mizernej a fůrt to skáče mezi LTE , EDGE , nebo vypadne úplně a to pak člověk ani za celej den nemusí ten telefon používat a baterka je vybitá. Takže jak idiot musím mít telefon na určitém místě jakmile ho vezmu do ruky tak už vypadne LTE .
sorry hoši, ale ono má svůj důvod, proč je podniková wifi jen pro někoho a podnikový IT není ..., ale rozumný člověk. Jestli pro práci potřebujete wifi, určitě vám to zaměsnavatel umožní. Jestli ale chcete v práci wifi na soukromé věci, tak si nechte zajít chut nebo si pořiďte normální internet do mobilu. V práci máte makat a ne dělat blbosti. 🙂
Tak jeste jednou . Nejde mi o jejich wifi abych si tam neco stahoval nebo serfoval na internetu. Od toho mam svoje data která mi dostačují. Jde mi jen čistě o baterii a její výdrž když telefon položím na jedno místo se 100% tak aniž bych ho za 12 hodin používal tak chci mít baterii maximálně o pár % dole a ne aby se mi jen neustálím přepínáním a vyhledáváním signálu vybila.