Zavřít reklamu
  • Iphone 7 problém s mikrofonem #45956

Dobrý den, obracím se sem s výše uvedeným problémem. V minulosti když byl aktuální Iphone 7 na trhu, při používání zpráv, když jsem chtěl nahrát hlasovou zprávu, telefon napsal hlášku ,, že je nutno povolit zprávám přístup k mikrofonu, v nastavení, atd atd ... Je to sice poměrně starý ,, problém " , nicméně jsem byl doma nařknut, že jsem v tom kecal, sice nejsem úplný letový inženýr, ale vím co jsem viděl a četl 🙂 A mám to dodnes na talíři, bohužel, takže už se zde jedná o takovou recesi, jestli je toto možné a jestli se s tím někdo nesetkal taky, rád bych už toto nekonečné téma totiž jednou provždy ukončil. Předem děkuji za všechny reakce, nebo odpovědi. Děkuji Martin

Iphone 7 problém s mikrofonem #45959

Jasně, při prvním použití tě to požádá o povolení, stejně jako když si nainstaluješ aplikaci která k fungování vyžaduje mikrofon - požádá o povolení.

Iphone 7 problém s mikrofonem #45963

To si nemyslim. Nejde o klasickou app, ale nastaveni od vyroby. Tohle menit nejde jako nejde menit trebas vypnuti emotikon.

Iphone 7 problém s mikrofonem #45964

Děkuji za reakci, počkám ještě, jestli zareaguje někdo jiný, přeci jen více hlav, více rozumu 🙂 A ještě bych mohl být ,, napaden “ že jsem si odepsal sám 😀

Iphone 7 problém s mikrofonem #45965

Děkuji za reakci, nicméně se bavíme o době cca 3roky zpátky. A tak nějak vím co jsem viděl, pokud jsem chtěl použít v sms nahrávání hlasové zprávy. Telefon jsem měl krátkou dobu a nový, nepamatuji se již, jak se zmiňovaná věc vyřešila, jestli jsem povolil přístup k mikrofonu, nebo jsem dělal aktualizaci IOS

Odpověď na: Iphone 7 problém s mikrofonem

celý text

.