Zdravím, chci aktualizovat iphone 6s na nejnovější verzi iOS, ale nemám k tomu dost volného místa. Nejvíce mi zabírají fotky, tak jsem nějaké smazal, část přes PC a část přímo v telefonu, dohromady přes 4GB, ale paměť stále ukazuje plno, jako bych nesmazal vůbec nic. Nedávno smazané jsem také promazal, telefon jsem několikrát restartoval ale nic. Dřív s tím nebyl problém. Smazání hudby či aplikací se v paměti projeví, ale ty fotky a videa ne. Má někdo tušení, co s tím?
-
Pokud je malo mista tak zapnout optimalizaci fotek na icloud a pokud je fakt malo mista tak odlozit nepouzivane applikace
Udělej zálohu, telefon obnov do základu, aktualizuj a nahraj zálohu. Pozor na verze 13 - 14 nelze nahrát zálohu. 14.1-14.3.1 jde nahrát apod.
Hlavním problémem je tady to mazání - smažu fotky, ale nic se neuvolní, i když smažu nějaké appky apod tak stejně za chvíli budu mít zase plno - čím to je způsobeno/jak to pořešit někdo neví? Nebo by to měla spravit ta aktualizace?
Tak jak psal vyse k007 s optimalizaci. Ty uz ji zapnutou mas, takze nemas v mobilu fotky v plne velikosti ale jen nahledy. Ty nahledy zabiraji jen par desitek kB, takze se smazani fotek moc neprojevuje.
Radeji smaz/odloz jinou kupu nepotrebnych blbosti alias aplikaci 😉