Zavřít reklamu
  • Intel nebo M1? #45864

Ahoj pratele,

jsem na vazkach. Prodal jsem svuj stary MB 2015 a nyni chci koupit nový MacBook a nevim si rady, po kterém procesoru sáhnout - jestli Intel nebo M1.
    MB pouzivam převážně na Photoshop, tvorbu muziky a nyni mam v planu pouzivat i na zive streamovani muziky, obrazu - OBS. Obcas i nejake to CS:GO.

Zvladnete mi prosím někdo poradit, který procesor zvolit?
    Moc diky!

Intel nebo M1? #45865

Pokud chcete mít 100% funkčnost vašich programů a vyhnout se nějakým drobnostem tak intel ale když máte tuto možnost tak bych se naladil na M procesory. Fungují skvělě používám ho cca 1 měsíc a všechny intelovské appky které sem používal tak jedou přes rossetu skvělě.

Intel nebo M1? #45866

Jakub píše:
    Pokud chcete mít 100% funkčnost vašich programů a vyhnout se nějakým drobnostem tak intel ale když máte tuto možnost tak bych se naladil na M procesory. Fungují skvělě používám ho cca 1 měsíc a všechny intelovské appky které sem používal tak jedou přes rossetu skvělě.

Ještě sem zapomněl... M1 procesory jsou natolik rychlé že není žádný důvod si připlácet za High modely. Já na svém airu 8gb ram v pohodě zvládám render videa a nějaký ten projekt ve photoshopu. Takže ušetříte na vybavení pro vašeho Maca.

Intel nebo M1? #45869

Jak psal Jakub. Když je ta možnost tak bych neváhal a šel na M1

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.