MAC Book Pro 2019 - po nemožnosti instalace upgrade 11.1 jsem si říkal, že 11.2 to spraví. Mýlil jsem se a opět během stažení se to kousne a dál nepokračuje. Zkoušel jsem návody na restart a reset řadiče. Nic. Nemáte někdo radu????
-
Instalacni balik aktualizace se mi cely stahne, ale pak se to zastavi u "Priprava instalace Aktualizace 11.3...", kde ..."Zbyva priblizne 10 minit." ...a dal se nic nedeje. Ma to takto nekdo podobne?
Petr píše:
Instalacni balik aktualizace se mi cely stahne, ale pak se to zastavi u "Priprava instalace Aktualizace 11.3...", kde ..."Zbyva priblizne 10 minit." ...a dal se nic nedeje. Ma to takto nekdo podobne?
Aj mne tak... tak snad len pockat pokial to opravia ako pri 11.1Zdravím všechny, také mi nejde stáhnout aktualizaci Big Sur 11.2. do MB Air M1.
Po cca 15 vteřinách to hodí hlášku „Stahování selhalo. Při stahování vybraných aktualizací se vyskytla chyba. Zkontrolujte připojení k internetu a zkuste to znovu“.
No internet mi jede 120 Mbps, takže tam asi chyba nebude.Pavel píše:
Zdravím všechny, také mi nejde stáhnout aktualizaci Big Sur 11.2. do MB Air M1.Po cca 15 vteřinách to hodí hlášku „Stahování selhalo. Při stahování vybraných aktualizací se vyskytla chyba. Zkontrolujte připojení k internetu a zkuste to znovu“.
No internet mi jede 120 Mbps, takže tam asi chyba nebude.
Ahoj, tak to bude to iste ako u aktualizacii 11.1 tam to bolo rovnako naskocilo to na 10 min. a potom to uz neslo.
Ani mne to nejde mam MB air 2019, snad to coskoro opravia.Robert píše:
MAC Book Pro 2019 - po nemožnosti instalace upgrade 11.1 jsem si říkal, že 11.2 to spraví. Mýlil jsem se a opět během stažení se to kousne a dál nepokračuje. Zkoušel jsem návody na restart a reset řadiče. Nic. Nemáte někdo radu????Mne pomohlo aktualizovat cez save mood ( bezpecnostny rezim) tak snad to pomoze aj vam 🙂
Spuštění Macu s procesorem Intel v bezpečném režimu
Na Macu vyberte nabídku Apple > Vypnout.
Po vypnutí Macu počkejte 10 sekund.
Při restartu Macu stiskněte a podržte klávesu Shift.
Když uvidíte přihlašovací okno, klávesu Shift uvolněte.Pavel píše:
Zdravím všechny, také mi nejde stáhnout aktualizaci Big Sur 11.2. do MB Air M1.Po cca 15 vteřinách to hodí hlášku „Stahování selhalo. Při stahování vybraných aktualizací se vyskytla chyba. Zkontrolujte připojení k internetu a zkuste to znovu“.
No internet mi jede 120 Mbps, takže tam asi chyba nebude.
mám uplně stejnej problem ! netuším co stím ...