ahojte mam dotaz, mam 16gb verzi iphonu se, po instalaci mi system zabira necelych 11gb :O volnych mam neco pres giga, jak popripade nainstaluju dalsi aktualizaci kdyz nemam misto a system zabira hodne? i vam tolik zabira? diky za info
-
Mam iP11, pred instalaci iOS14 jsem mel obsazeno cca 50GB, po instalaci mam velky problem, protoze telefon se tvari, ze mam obsazeno asi 100GB ze 128 a vice nez pulku grafu mi zabira prave polozka "Jine".. Zkousel jsem co me napadlo, ale nijak jsem to nevyresil.. Nechce se mi to obnovovat z cisteho iOS14 a pak rozchazet vsechny appky (treba bankovni) znovu.. Tak cekam, jestli se to treba nevyresi beta 2.. :\
Alex píše:
Mam iP11, pred instalaci iOS14 jsem mel obsazeno cca 50GB, po instalaci mam velky problem, protoze telefon se tvari, ze mam obsazeno asi 100GB ze 128 a vice nez pulku grafu mi zabira prave polozka "Jine".. Zkousel jsem co me napadlo, ale nijak jsem to nevyresil.. Nechce se mi to obnovovat z cisteho iOS14 a pak rozchazet vsechny appky (treba bankovni) znovu.. Tak cekam, jestli se to treba nevyresi beta 2.. :\tak to jsme dva z niceho nic cela pamet v mobilu obsazena, myslim ze nejsme jedini... kdyztak piste kdo to ma taky tak
problem je ze pokud vyjde aktualizace tak nemam ani misto na stahnuti aktualizace a to v mobilu nemam nic
no zial to je dan ze instalujes nieco co nie je pre teba... je to ios 14 pre vyvojarov, vyvojar si s tym poradi, ty nie takze vymazat a nainstlovat ios na novo...
ambroz píše:
no zial to je dan ze instalujes nieco co nie je pre teba... je to ios 14 pre vyvojarov, vyvojar si s tym poradi, ty nie takze vymazat a nainstlovat ios na novo...nepomohlo by jen obnovit o tovarniho nastaveni?? vim byla to chyba, su vul
@Libor: jsou horší věci na světě :-), zkus čistou instalaci iOS 14 bez obnovy ze zálohy a pokud to nepomůže, tak se vrať na iOS13 a v klidu poškej. Ono totiž tím iOS 14 dev. betou v podstatě nic nezískáš, jen si zaděláš na problémy.
@Alex: kdo používá bankovní apku v dev. betě je blázen a měl by se léčit.
vratil sem se na ios 13 a uz nikdy nebudu delat blbosti
🙂 to je v pohodě, je důležité se poučit, ale taky zkoušet se to musí, alespoň občas
Libor píše:
Alex píše:
Mam iP11, pred instalaci iOS14 jsem mel obsazeno cca 50GB, po instalaci mam velky problem, protoze telefon se tvari, ze mam obsazeno asi 100GB ze 128 a vice nez pulku grafu mi zabira prave polozka "Jine".. Zkousel jsem co me napadlo, ale nijak jsem to nevyresil.. Nechce se mi to obnovovat z cisteho iOS14 a pak rozchazet vsechny appky (treba bankovni) znovu.. Tak cekam, jestli se to treba nevyresi beta 2.. :\
tak to jsme dva z niceho nic cela pamet v mobilu obsazena, myslim ze nejsme jedini... kdyztak piste kdo to ma taky tak
i po instalaci čistého iOS 14 se pamět znovu zaplnila . A složka jiné neustálenarůstá na objemu .take mi to po instalaci sebralo 3gb z pameti ale po par hodinach se pamet vratila na puvodni cislo