zdravim, posledni tyden se mi iphone x strasne rychle vybiji, predtim jsem mel vse zapnuty a vydrzel vic jak den nabity. ted ikdyz mam vypnutou wifi atd tak za par hodin mam baterii na par procentech. kondice se uz nejaky patek drzi na 89%. dale se mi pri pouzivani aplikaci nebo pri nabijeni zahriva. myslite ze to bude chtit servis? dekuji
-
Kolik máš cyklů na baterii? Zkus coconut battery, pokud máš přes 500 cyklů tak běž do servisu pro novou. Já mám na služebním SE 980 cyklů kapacitu 89% a vydrží mi od 7-17 a jde na nabíječku se sotva 20%.
Mikael píše:
Kolik máš cyklů na baterii? Zkus coconut battery, pokud máš přes 500 cyklů tak běž do servisu pro novou. Já mám na služebním SE 980 cyklů kapacitu 89% a vydrží mi od 7-17 a jde na nabíječku se sotva 20%.bohuzel nepouzivam mac nebo macbook. je nejaka alternativa na coconut battery? diky
Jak je ten telefon starý? Je v záruce? Je méně než 1 rok od zakoupení, tj. v mezuinárodní záruce Apple?
Ohledně detekce stavu baterie zkontrolujte i položku "baterie" v menu a kondice baterie, pak si v Apple storu vyberte nějakou akpu pro detekci baterie a uvidíte.Jak obvyklé je že po roce užívání iphonu x má moje baterka již jen 75%? Přijde mi to jako že se to “zničí” poměrně rychle…?
Uzivani 1rok neni stari baterie
Urcite ipX nevyrobili v 7/2020
Bude to nejaka letita skladovka a staci baterky fyzicky nekolik let
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.