Zavřít reklamu
  • iPhone nejde sa pripojit na ziadnu wifi #3601

Ahojte, potreboval by som poradit. Na iPhone sa mi z nicoho nic neda pripojit na ziadnu wifi. Bud mi pise, ze nespravne heslo (aj ked je spravne) alebo mi napise, ze neda sa pripojit. Skusal som aj WiFi u kamaratov a ani tam mi to nejde. No ked mi daju zdielat ich data, tak mi to ide. Nevie niekto kde by mohol byt problem? Na vsetky Wifi sa neda pripojit ale na hot-spot ano.. Ked zadam heslo tak mi to ani nezacne pripajat ale rovno hned napise, ze nespravne heslo..

iPhone nejde sa pripojit na ziadnu wifi #12391

Zkus obnovit nastaveni site.
    Je to v Nastaveni / Obecne / Obnovit / Obnovit nastaveni site

iPhone nejde sa pripojit na ziadnu wifi #12392

Mám stejný problém. Obnovení nastavení sítě nepomohlo, stejně jako obnovení nastavení celého iPhone po záloze. To mi doporučili na podpoře Apple. Telefon je 2 měsíce starý, oficiální česká distribuce. 🤔

iPhone nejde sa pripojit na ziadnu wifi #12395

Ahoj mal som rovnaky problem 2 mesiace stary tel a z nicoho nic neslo pripojit na ziadnu wifi,tak som ho odviezol na reklamacku do NAY a tam mi hned povedali ze uz som 10 tento tyzden s tym problemom,za 3 tyzdne mi volali ze vybavene tak som prisiel a ze zavada neodstranitela a ze apple ponuka swapku cize zoskladany telefon zo starych a to co som konc k.k.t?zaplatim nemale prachy a po dvoch mesiacoch mi idu ponukat vyskladani tel?tak mi vratili peniaze...a to som prvy krat presiel na iphone a takto to dopadlo tak skoro a myslim ze asi vobec sa k apple nevratim..takze bez do servisu sam to nespravis a spravilo mi to dva dni po aktualizacii ios 13.

iPhone nejde sa pripojit na ziadnu wifi #12396

Ahoj mal som rovnaky problem 2 mesiace stary tel a z nicoho nic neslo pripojit na ziadnu wifi,tak som ho odviezol na reklamacku do NAY a tam mi hned povedali ze uz som 10 tento tyzden s tym problemom,za 3 tyzdne mi volali ze vybavene tak som prisiel a ze zavada neodstranitela a ze apple ponuka swapku cize zoskladany telefon zo starych a to co som konc k.k.t?zaplatim nemale prachy a po dvoch mesiacoch mi idu ponukat vyskladani tel?tak mi vratili peniaze...a to som prvy krat presiel na iphone a takto to dopadlo tak skoro a myslim ze asi vobec sa k apple nevratim..takze bez do servisu sam to nespravis a spravilo mi to dva dni po aktualizacii ios 13.

Odpověď na: iPhone nejde sa pripojit na ziadnu wifi

celý text

.