Zdravám předem se omlouvám jestli jsem téma špatně zařadil. Nedávno jsem koupil z druhe ruky NAS SYNOLOGY DS114 Potřeboval bych poradit jak do NASu dostat Jdownloader, z repostu jsem stahnul JDOWNLOADER a javu, ale kdyz se pokusim JDOWNLOADER spustit tak se objevi zastaveno a nic se nedeje. Nebo nějakou jinou alternativu, jde mi o stahováni z HELLSPY přímo na disk v NASu, ten v DS neni. v tomhle jsem uplnej začátečník. Dál bych potřeboval poradit jak nastavit NAS abych ho mohl ovládat vzdáleně, ne jen po LAN. Mám modem, ze kteryho jde internet a tv, internet mam na wifi router TP-link archer C6. IP adresu mám statickou, když se to zkoušim zprovoznit pres EZ-Internet .. vyhodí to chybu že mám nastavit směrovač jako most.. takže měl by nekdo radu jak to vsechno zprovoznit? v sitovejch vecech nejsem moc zbehlej..
-
Problém je že Jdownloader bol robený hlavne na staré verzie DSM.
Toto si skúšal ?
https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=77247
Edit:
Ako alternatívu odporúčam aj toto
Čo sa týka toho pripojenia treba nastaviť synology quickconnect v možnosti externého pripojenia
Hento čo ti vypisuje na pripojenie do internetu je od keďže hádam že nemáš zapojené synology priamo do internetu ale cez tvoj router