Mám iPhone SE a i přes to, že mám všechna opatření zapnutá, (např. snížená spotřeba dat na instagramu) tak mi velmi rychle mizí mobilní data. Za 2 dny přes 2GB i přes minimální spotřebu.
-
Nastavení - Mobilní data, zapni data, scrollni dolů a uvidíš, která appka ti žere nejvíc dat.
JimmyLouder píše:
Nastavení - Mobilní data, zapni data, scrollni dolů a uvidíš, která appka ti žere nejvíc dat.Právě že instagram ale ten mám přepnutej na tu nízkou spotřebu
Hanakkat píše:
JimmyLouder píše:
Nastavení - Mobilní data, zapni data, scrollni dolů a uvidíš, která appka ti žere nejvíc dat.Právě že instagram ale ten mám přepnutej na tu nízkou spotřebu
No a teď se podívej do nastavení > baterie a řekni nám kolik na tom instagramu trávíš denně a týdně času 😀 Je jedno že máš nastavenou nízkou kvalitu obrázků, jestli jsi na tom instagramu pořád tak se nediv. A pokud aplikaci zabíjíš a za chvíli otvíráš znovu tak se všechny obrazky stahují znovu, nejen ty na hlavní stránce, ale všechny story, doporučená videa, tvé fotky/vida, proste všechno 😀 takže při jednom zapnutí se ti může stahnout třeba 100MB dat, a ted si představ že to otevřes/zabiješ a zase otevřeš 10x denně. 😀
Instagram je lepší na datech vubec nepoužívat pokud máš málo. Když já šetřím daty tak to dělám tak, že si zapnu instagram, nechám načíst, a pak vypnu data a projízdím insta offline, at se nestahuje všechen ten bordel.
Tohle všechno chápu. Jenže než jsem měla apple, v klidu mi na mesic vystacilo 8 GB a pouštěla jsem i youtube a ještě mi zbylo. Ted to mam během 5 dnů pryč, proto se tak dementně ptám. Ostatní mají podobné problémy a to mají těch dat i více.