Zavřít reklamu
  • 32gb nebo 128gb? #2991

Chci si pořídit nový iPhone. Hodně fotím a natáčím, používám klasické sociální sítě (Instagram, Snapchat, Facebook,...), také hodně poslouchám hudbu, většinou mám taky jednu nějakou hru. Váhám mezi iPhonem 7 (32gb) a 6s PLUS (128gb). Co byste doporučili? Myslíte, že na takovéto používání stačí 32gb? Moc děkuji.

32gb nebo 128gb? #11249

No, ve Vašem případě vidím jako "kritický bod" velikost paměti, takže se nabízí iP 6s plus 128 GB. Zase iP7 má lepší foťák a má i zvýšenou odolnost (IP67), ale nemá 3,5 mm audio jack. Já osobně bych volil iP7 32 GB + Sandisk iXpand flashku.

EDIT: to samozřejmě pokud to opravdu musí být Apple, jinak bych vřele doporučil Samsung Galaxy S9 (dá se koupit zabalený - nový - s 2 letou zárukou - už za 12.900,- Kč a ve srovnání s iP 7 nebo iP6s Plus je to prostě novoučký Mercedes proti ojeté Škodovce, nic proti Škodovce, ale ...... nový Meďour je prostě nový Meďour) 🙂

32gb nebo 128gb? #42517

Dobry den, nevim jestli to bude jeste nekdo cist, kazdopadne ja se taky nemohla rozhodnou jaky telefon, nakonec jsem si poridila variantu 128gb a uprimne je to mozna az moc 😀 telefon je novy takze zatim nemam moc fotek, ale mam tyto aplikace:
    facebook, messenger, instagram, snapchat, netflix, snow, jizdni rady, aliexpress, vinted, prace za rohem, imovie, spotify

Fotek mam dohromady 117 a moje pamet je zaplnena 12,5 gb ze 128 :Ddd

32gb nebo 128gb? #42520

no, ono stačí pár písniček, sem tam nějaká hra, fotit asi budete také čím dál víc a ještě vám 128 GB bude "tak,tak" 🙂

32gb nebo 128gb? #42525

Já mám po sedmi letech na cloudu asi 42gb fotek (cca 6000ks),záleží jak dlouho ho uvažujete vlastnit,na 2 roky bych řekl že ta 32gb verze stačí pak si kdyžtak pořídit něco většího nebo jiného.....

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.