Ahoj kluci, koupil jsem si externí vypalovačku dvd TranscendTS8XDVDS-K. Když připojím k macu, tak to soubory načte apod, jenomže já jsem si ji koupil hlavně kvůli vypalování, ale bohužel nejsem schopen nikde sehnat program, který by podporoval vypalování. Bral jsem ji podle heuréky a tam v recenzích psali, že jede i na macu, tak jsem to nějak do hloubky neřešil a koupil ji a tak to dopadlo. Mám Mac a os: macOS MOjave 10.14 MacBook Pro Early 2015. Děkuji za info jestli někdo bude vědět co a jak.. Tibor
-
Pokud odhlédnu od používání dnes již zcela mrtvého média:
Vložím médium do vypalovačky, ve Finderu označím soubory a pravým tlačítkem dám "Vypálit" nefunguje?
adbernau píše:
Pokud odhlédnu od používání dnes již zcela mrtvého média:Vložím médium do vypalovačky, ve Finderu označím soubory a pravým tlačítkem dám "Vypálit" nefunguje?
Adbernau------díkec!!!!!!
Potřebuji něco vypálit tchýni a našim a ti jedou na DVD.Ještě jednou děkuji....
Není zač... Ale ještě připomínám, že tímhle postupem vypálíš na disk soubory. Pokud bys chtěl klasické DVD s úvodním menu atd. tak bys potřeboval asi nějaký externí resp. authoringový program, ale přehrávač DVD asi zkousne i nějaké to AVI 😀
Jinak Tebe asi zmatla jedna vec Ze kdyz das do vypalovacky disk ktery nedokaze precist anebo je prazdny(novy> nic nebylo nahrano) tak se nezobrazi na plose 😉