Zdarec, chtel jsem si rano upgradnout macOS z High Sierra na Mojave... vse bezelo v cajku... pak jsem se vratil ke kompu a byla tam hlaska "Do tohoto pocitace nelze macOS nainstalovat" a klavesnice ani mys nejely.... nevite nekdo co ted? Mam iMac 27" 2017
-
Někde jsem četl že v některých případech to chce doinstalovat nějaký doplněk, ale pokud není počítač na drátové síti tak se to nedokončí.
No už jsme dostal pomocí shift alt command r do nastavení na instalaci znovu high sierry, ale macintosh HD píše že je zamčenej a jinam mi to naomstalovat nedovolí, tak už nevím....asi to brho hodím z okna :/ ale děkuju za rady
Tak jsem včera ještě zkusil nainstalovat nejnovější mac OS v tom safe mode režimu. Instalace Mojave začla, pak se zasekla na 2% - vygooglil jsem, že mám čekat a po 4 hodinách to napsalo, že nejde nainstalovat. Takže dneska ještě zkusím smazat VRAM a pak ještě jednou, pokud ani tohle nepomůže, tak vymažu celej hard disk a udělám instalaci načisto - tím pádem u mě tenhle krumpl skončil a bude na prodej - od Applu mám ještě iPad Pro a s ním jsem spokojenej, ale abych při běžný triviální aktualizaci systému skrz app store musel strpět tohle, co právě zažívám, to si radši koupím něco s windowsama, který vždycky rozchodím - Apple palec dolů 😕