Tak od soboty jsem majitelem Ip SE :ugeek: Jelikož je to můj první iphone, ještě tu o mě uslyšíte s prosbou o rady Ale k věci. Zkoušel jsem přes messenger zahájit video hovor a během pár vteřin začal SE strašně topit na zadní straně (vrchní část) Je toto normální? Totu funkci sice nevyužívám, ale později chci využívat facetime a držet rozpálený mobil není zrovna pohodlný a určitě mu to i neprospěje. Je toto snad na reklamaci? U předchozího mobilu ani tabletu (s androidem) to nedělalo... Dík za každou reakci/radu.
-
Stáhni si aplikaci Battery Life: check internal battery statistics a napiš, jakou teplotu bude iPhone po hovoru mít.
Tak normalne baterka ukazuje 30 C.
Po minute pouzivani messengeru stopne na 34,1 C
Coz sem myslel ze bude vic, ale zadni vrchni cast stejne na tuto teplotu je dost horka.Po 90 vterinach.. 35,7 C
Ty mA asi nebude normalni, kdyz normalne je kolem 114 aMNo, je to trošku nad normál. Jako první bych zkusil hard reset NÁVOD ZDE: https://www.youtube.com/watch?v=iacK8Z2_rcE.
Pokud ani to nepomůže, udělej restore přes itunes a nastav ho jako nový iPhone. Až potom bych uvažoval nad reklamací.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.