Zdravím, mám takový dotaz ohledně oznámení u aplikace Instagram. Mám iPhone 7 a nechtějí mi chodit upozornění u aplikace Instagram. Dříve jsem měl iPhone 5S, kde mi to taky nechodilo, ovšem teď má můj starý 5S sestra, které tam upozornění chodí bez problému. V aplikaci mám všechna upozornění povolená, ale když rozkliknu nastavení samotného iPhonu, tak pod položkou, kde bych si měl zvolit, jakým způsobem mi budou chodit oznámení, nenajdu možnost nastavit tato oznámení pro tuto aplikaci. Jinak mi pro všechny ostatní aplikace chodí upozornění zcela bez problému. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Děkuji za odpověď
-
Zdravim chtel bych se zeptt zda jste to nejak vyresil. popr jak mam stejny problem.
Mam uz par mesicu stejny problem - aplikace aktualni, vsechna oznameni zapnuta, ale neukazuji se ani odznaky, ani upozorneni v ovladacim centru jako na starem 5s, kam chodily zpravy, upozorneni na komentare atd.. netusim co s tim, uprimne uz jsem to vzdala..
Mám stejný problem. já 7 plus a upozornění nechodi. přítelkyně má iphone 7 a té upozornění chodí. V oznamení je vše zaplé, aplikace aktualní