Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli si myslíte, že na WWDC nebo na jiné keynote bude letos oznámen i nový MacBook Air? Tak jestli bych měl koupit vylepšený MacBook Air s 8GB ram, a nebo čekat na upgrade? Děkuji Tomáš Paděra
-
Ahoj potřeboval bych poradit.Koupil jsem si nový Maca první co mě dost rozčiluje je přehozená klávesa Y a Za druhé bzch potřeboval poradit jak yvětšit velikost stránky u win je to ctrl a plus ale tady nevím jak na to.A za třetí když roluji myší je to v opačném dardu tak jak na to ???Za rady moc dík.Ondra
Změna klávesnice: Předvolby systému -> Klávesnice -> Vstupní zdroje –> + a vybrat si potřebnou klávesnici
Změna velikosti stránky: cmd +, cmd - nebo v safari na vrchní liště Zobrazení -> Zvětšit/Zmenšit
Rolování u myši: pokud máš neapplovskou myš, tak je to s funkčností v macOS trošku problém, osobně používám http://www.usboverdrive.com/ (lze používat i zdarma)
Ahíjo dík za radu první dva ůkoly jsem zvládnul ve třetím případě koupím myš mac.A ještě mě zajímá jedna věc včera jsem připojil svůj Iphone ale nic se nedělo a telefon pípal jak zběsilej nějaký tip jak to sesynchronizovat???Ondra