Zdravim. Mohol by som sa prosim popytat, existuje vobec nieco ako Thunderbolt 2 na USB Hub(rozbocovac) ? Ak ano, aky mi odporucate? Neviem ci sa cenovo triafam, ale naj by bolo do 20 Eur, stacili by mi aj 2 USB porty, 3 by bolo super, kedze mam MacBook s 2 USB portami, mam pripojenu USB mys a chcem napr. kopirovat/premiestnovat subory z jedneho USB klucu na druhy. Takto to musim dat z prveho klucu do MacBooku, potom z MacBooku na druhy kluc. Je to neprijemne, hlavne ked premiestnujem filmy (napr. 3-4GB) a nechcem dlho cakat. Kludne napiste vase skusenosti atp., budem rad
-
Nazdar, neviem či ti budem vedieť poradiť ale ja som riešil redukciu z USB-C a kúpil som redukciu s dvoma USB portami,hdmi a nabíjací port a pohoda čo sa aj rýchlosti týka.
Ty asi hľadáš niečo takéto že? 😁
V podstate ano, ale nedalo by sa to spravit ze by to neslo z usb ale z Thunderbolt 2 ?
Celé zle tieto redukcie 😁 našiel som len z thunderbolt 3 na 2 a opačne ani nie ale aj tak z toho by si ešte potreboval ďalšiu redukciu a neviem či by to za tie peniaze stalo.
Skús sa na to popýtať v nejakom apple obchode u nás alebo niekde v elektre.
Poprípade kup magic mouse a budeš mat voľný port 😁Ešte som našiel niečo takého.
Musel by si kúpiť redukciu z thunderbolt2 na 3 čiže USB C a na to potom napríklad toto:
https://www.amazon.com/WEme-Compatible-Thunderbolt-Converter-ChromeBook/dp/B00WHRVN3W#immersive-view_1515204023769