Ahoj. P otřeboval bych vaši radu nebo názor. Celý den mám svůj iPhone 7 (iOS 11) ve své kapse. Apple Watch Series 3 (wOS, 4.0 s čistou instalací) mám na na ruce. Tady je měření nastoupaných pater z posledních dnů 14.10.2017 Apple Watch - 9 iPhone 7 - 2 13.10.2017 Apple Watch - 14 iPhone 7 - 2 12.10.2017 Apple Watch - 15 iPhone 7 - 1 ... a další dny jsou na tom dost podobně. Z mých pozorování vím, že výsledky na iPhone jsou správné. Apple Watch mi často počítají eskalátory jako vystoupaná patra. Někdy jízda výtahem (překvapivě směrem dolu) je také počítána jako vystoupaná patra. No a některá vystoupaná patra na Apple watch ani neumím vysvětlit... Chápu že mezi telefonem a hodinkama bude drobný rozdíl, ale tohle je fakt moc Jak jste na tom vy? Máte podobný problém s Apple Watch a nebo jde o můj vadný kus? Díky za jakoukoliv radu nebo zpětnou vazbu. ps. kalibraci hodinek dle návodu od Apple jsem dělal několikrát.
-
tak hlavně to nemeří patra jako taková,ale převýšení cca 3 metry,což odpovidá 16 schodům,tedy jedno patro.
Akorat teda nevím,kde berete ty data o patrech v iWatch.At hledám jak hledam,jako zdroj pater mám jen iPhone....To bude asi verzí AW, až verze 3 má barometr. Mě se to taky liší, ale ne o 14 pater (resp. o +- 40 m), zrovna včera mám údaje z iP - 11 pater, AW hlásí 10 (ostatní dny to mám podobně, rozdíl max. 3 patra)
petrŠ píše:
Od verze iOS to měří špatně. Někdy nejdu cely den žádné patro a ukáže iPhone mi ukáže jedno nebo dvě patra. Dnes jsem šel šest pater a ukazuje mi to jedno patro. S iOS 10 nebyl žádný problém. Už se teď na to nedá spolehnout. Stejně tak i na celý iPhone s iOS 11.Odchylku na úrovni 10% (jedno patro z deseti) bych jako ještě chápal. Ale u mě je rozdíl běžně i 90%.
Přemýšlel jsem, jestli ten barometrický senzor neovlivňuju nějak já. Silikonové pouzdro na hodinkách? Všechno co mě napadá mi přijde jako nesmysl...
Holt je vezmu do servisu, tam udělaj diagnostiku a za pár dnů uvidíme....