Zdravím, asi před měsícem a půl se mi začal přehřívat a rychle vybíjet můj iP 5S. Hřál, i když jsem s ním nic nedělal a baterie při vyplé wifi a mobilních datech přes noc ze 100% spadla na 20%. Poté se mi ho už ani nepodařilo zapnout. V servisu mi řekli, že mi umřela baterie, tak jsem ji nechal vyměnit. Telefon jsem zapl, nabil na 100%, nechal vybít, ale problém stále přetrvává, prostě beze změny. Tak jsem ho z nouze i vyzkoušel dát do továrního nastavení, ale taky nic. Mám na něm prasklej displej, ale to už dýl jak rok, tak nevím, jestli to může mít třeba souvislost s tím? Dokázal by mi s tím někdo pomoct? Díky moc.
-
Pokud jsi zkoušel restore i hard reset, tak asi půjde o vadný čip. Rozbitých obrazovek jsem měl plno, ale souvislost s přehříváním bych nehledal.
Vadný čip čeho? Dá se s tím něco dělat?
Jak říkám, rok a půl fungoval v pohodě a z ničeho nic se takhle pohřbil.Ten taky. Vyzkoušel jsem snad už všechno, co se týče softwaru.
Aaale. Zkusil jsem vytáhnout sim kartu a možná bych si dovolil říct, že je to lepší. Při nabíjení měla baterka klasicky okolo 35 - 35.7, výš to nešlo. Tak uvidím za pár hodin.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.