Ahoj, tak mě se o víkendu povedlo toto (resp. mému telefonu). Měl jsem už pomalu na své 6S 0 místo, v telefonu pomalu žádnou app, hudbu prostě nic a nepomáhalo už ani stažení něčeho velkého a okamžité zastavení. Odpojil jsem ho od icloudu, a udělal obnovu továrního nastavení. Vše proběhlo v pohodě až do doby, kdy se zpět začaly instalovat aplikace. Telefon se resetoval a naběhl jen do tohoto módu, kde nešlo nic jiného než hard reset a teď už vůbec nic. Při instalaci se docela zahřál. Zároveň je přihlášený zpět do icloudu po reinstalaci. Telefon nikdy neupadl, nošen v pouzdře a až na upatlaný displej je jak nový. Nesetkal se někdo s tím popř. je lepší jít k operátorovi nebo přímo do apple? Díky Pavel
-
chod priamo do servisu, kernel panic sa na iPhone nesmie ukazat. Podla popisu to ukazuje to na chybu flash, pripadne RAM. Ale to je vpodstate jedno, v servise to musia vymenit, toto doma neopravis
Tak po měsíci jsem se dočkal 🙂 s odpovědí ze servisu:
Uvedená vada [nejde zapnout] se projevila. Provedena oprava výměnou jednotky.Až na ten měsíc jsem vcelku spokojen 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.