یکی از نوآوری های اصلی در جدیدترین سیستم عامل ها از Applu قطعاً یک کتابخانه عکس مشترک در i استCloudاگر آن را فعال کنید، یک کتابخانه عکس و ویدیوی مشترک ویژه ایجاد میشود که نه تنها شما، بلکه شرکتکنندگان از پیش تعیینشده نیز میتوانند در آن مشارکت کنند. علاوه بر این، همه میتوانند محتوا را ویرایش و حذف کنند. در این مقاله، بیایید به 5 نکته در مورد کتابخانه عکس مشترک در ... بپردازیم.CloudmacOS Ventura، که دانستن آن مفید است.
شما می توانید علاقه مند شوید
افزودن شرکت کنندگان بیشتر
هنگام ایجاد یک کتابخانه مشترک، می توانید به راحتی شرکت کنندگان را به آن اضافه کنید. البته امکان اضافه کردن شرکتکنندگان اضافی در هر زمان پس از آن نیز وجود دارد. فقط توجه داشته باشید که یک عضو جدید به تمام محتواها، از جمله عکسها و ویدیوهای قدیمیتر دسترسی خواهد داشت. برای افزودن یک شرکتکننده دیگر، به برنامه Photos بروید، سپس در نوار بالا ضربه بزنید عکسها → تنظیمات… → کتابخانه مشترک، جایی که در رده شركت كنندگان روی دکمه کلیک کنید شرکت کنندگان اضافه کردن. سپس تنها کاری که باید انجام دهید این است که دعوت نامه را برای افراد مورد نظر ارسال کنید و کارتان تمام است.
انتقال محتوا به یک کتابخانه مشترک
در چنین آیفونی، می توانید به سادگی محتوا را تنظیم کنید تا درست هنگام عکس گرفتن در یک کتابخانه مشترک ذخیره شود. با این حال، مک برای عکسبرداری استفاده نمیشود، بنابراین فقط میتوان محتوا را از طریق Photos از کتابخانه شخصی به کتابخانه مشترک به عقب منتقل کرد. بنابراین، اگر میخواهید عکسها یا ویدیوها را به کتابخانه مشترک منتقل کنید، کافی است علامت گذاری، سپس ضربه بزنید کلیک راست (دو انگشت) و از منو انتخاب کنید [تعداد عکسها] را به کتابخانه مشترک منتقل کنید. سپس می توانید با کلیک بر روی نماد کتابخانه یا شکل چوب در قسمت بالا سمت چپ، نمایشگر را بین کتابخانه شخصی و اشتراک گذاری شده تغییر دهید.
تنظیمات طراحی برای یک کتابخانه مشترک
در صفحه قبل بیشتر در مورد نحوه انتقال عکس و فیلم به کتابخانه مشترک صحبت کردیم. با این حال، اگر محتوای مشترک زیادی با شخصی که یک کتابخانه مشترک را با او به اشتراک می گذارید دارید، می تواند فرآیندی بسیار دشوار و زمان بر باشد. خوشبختانه، با این حال، امکان تنظیم پیشنهادهای کتابخانه مشترک وجود دارد که به طور خودکار محتوای مناسب را برای انتقال به کتابخانه مشترک توصیه می کند. برای اضافه کردن یک شخص به پیشنهادات خود، فقط به برنامه بروید عکس ها، سپس در نوار بالا روی آن کلیک کنید عکسها → تنظیمات… → کتابخانه مشترک. پس اینجا فعال کردن تابع پیشنهاداتی برای کتابخانه مشترک و در زیر کلیک کنید اضافه کردن مردم. سپس کافی است که مشخص شود مردم برای انتخاب و فشار دهید اضافه کردن سمت راست پایین. سپس می توانید محتوای مناسب برای حرکت در آلبوم را پیدا کنید متناسب با یک کتابخانه مشترک
اطلاعیه حذف
همانطور که در مقدمه اشاره کردم، شرکتکنندگان میتوانند محتوا را در کتابخانه مشترک اضافه، ویرایش و حذف کنند. با این حال، این حذف است که می تواند مشکل ساز باشد و اگر احساس کردید که برخی از عکس ها یا فیلم ها به طور مرموزی ناپدید می شوند، می توانید اعلان حذف را فعال کنید که به شما اطلاع می دهد که محتوای حذف شده است. شما می توانید این کار را به سادگی با کشیدن انگشت به داخل برنامه انجام دهید عکس ها، که در آن سپس در نوار بالا بر روی آن کلیک کنید عکسها → تنظیمات… → کتابخانه مشترک. اینجا کافیه فعال کردن امکان پذیری اطلاعیه حذف
عکس ها و فیلم های حذف شده را بازیابی کنید
آیا شما یا یکی از شرکت کنندگان، محتوا را از کتابخانه مشترک حذف کردید؟ خبر خوب این است که در چنین شرایطی چیزی از دست نمیرود - عکسها و ویدیوهای حذف شده از کتابخانه مشترک را میتوان درست مانند کتابخانه شخصی بازیابی کرد، و این کار پیچیده نیست. تنها کاری که باید انجام دهید این است که در برنامه قرار بگیرید عکس ها آنها به سمت آلبوم رفتند اخیرا حذف شده است جایی که کافی است مشخص باشد جستجوی محتوا پس از آن، آن را به روش کلاسیک علامت و فشار دهید بازگرداندن بالا سمت راست اگر میخواهید فقط عکسها و ویدیوهای حذفشده را از کتابخانه اشتراکگذاری شده نمایش دهید، میتوانید نمایش تنها کتابخانه مشترک را با ضربه زدن روی نماد کتابخانه یا شکل چوب در بالا سمت چپ فعال کنید.