At tage et skærmbillede er en af de mest almindelige opgaver på iPhone, men nogle brugere foretrækker at gemme det, efter de har taget det. screenshotIntet blev forstyrret, og forhåndsvisningen blev kun vist som en lille en minii hjørnet af skærmen. Hvis du ikke kan lide forhåndsvisningen i fuld skærm, kan du nemt ændre den i indstillingerne.
MiniIkonet i hjørnet af skærmen giver dig mulighed for at fortsætte med at arbejde uden afbrydelse. Når du trykker på det, åbner det værktøjer til beskæring, tegning eller deling. Hvis du ignorerer det, gemmes billedet automatisk i Fotos-appen.
Sådan deaktiverer du forhåndsvisninger i fuld skærm
Du kan foretage ændringen på få øjeblikke:
- Åbn appen Indstillinger.
- Gå til menuen Generelt.
- Tryk på Skærmbilleder.
- Slå knappen Forhåndsvisning i fuld skærm fra.
Fra nu af vil der være nye screenshoty vises kun som små bogstaver minii hjørnet af skærmen, hvilket du især vil sætte pris på, hvis du tager flere billeder i træk.
Hvad kan man ellers gøre kl. screenshotat sætte
Du finder også andre nyttige muligheder i menuen med skærmbilleder. iPhone for eksempel understøtter den opsparing screenshots i HEIF-format med HDR-understøttelse, hvis din enhed understøtter det. Derudover er indholdsgenkendelse i skærmbilleder også tilgængelig på kompatible modeller, som kan identificere tekst, objekter eller andre elementer og tilbyde relaterede handlinger.
Muligheden for at tilpasse visningen af miniaturebilleder kan virke som en lille ting, men det kan forbedre din arbejdskomfort betydeligt i hverdagen. Hvis du ofte bruger screenshotnår du skriver, surfer på nettet eller kommunikerer, miniBilleder i hjørnet af skærmen er ofte hurtigere og mindre distraherende end en fuldskærmsvisning.