Зачыніць аб'яву
  • Бяда з Apple ID #54634

Вітаю ўсіх, хто прыклаў намаганні і час, каб дапамагчы вырашыць гэтую праблему.

Каб паставіць усё ў перспектыву, я асабіста быў карыстальнікам Apple больш за 10 гадоў і з моманту заснавання Apple У мяне не было ні найменшай праблемы з ідэнтыфікатарам (на новай прыладзе), а таксама з уваходам і абнаўленнем да больш новых мадэляў прадуктаў Apple. Гэта да маёй асобы.

Але цяпер праблема ў тым, што мой тата завалодаў адной з маіх старых прылад. Я там усё выдаліў, выйшаў. Пры ўстанове Apple ID для таты, тэлефон дае мне зваротную сувязь, ці не так Apple Немагчыма стварыць ідэнтыфікатар. Для майстрых дадам, што я спрабаваў усталяваць на згаданым iPhone, спрабаваў на Mac, iTunes, праз розныя браўзеры, на Wifi, data і ўвесь час адно і тое ж паведамленне. Я выкарыстоўваю НЕ дамен @icloud.com для наладжвання (зноў жа, я не такі неандэрталец, каб размясціць туды электронную пошту, якой на дадзены момант практычна не існуе), а стандартную старую электронную пошту для знаёмстваў, якая ніколі не была зарэгістраваная з Apple.

Я дзесьці чытаў, што можна стварыць пэўную суму на пэўным прыладзе Apple Ідэнтыфікатар на адзін год, але я нідзе не знайшоў яго падтрымкі на сайце Apple. Падтрымка была не вельмі мудрай.

Чаму мне важна паставіць яго там Apple ID быў, калі тэлефон можна выкарыстоўваць без яго?

На гэта ёсць просты адказ - пажылыя людзі любяць фатаграфаваць, і мільён фатаграфій займае шмат месца, і 64 Гб памяці мала. Я хачу выкарыстаць опцыю iCloud, каб фатаграфіі «віселі», таму што я ведаю, як часта мой тата мяняе тэлефоны. Акрамя таго, Android, які ў яго ўсё яшчэ ёсць, мае магчымасць выкарыстоўваць карту памяці SD.

Дзякуй усім, хто дачытаў дасюль, і асабліва тым, хто будзе ведаць некаторыя працэдуры для вырашэння гэтай праблемы.

PS: Так, як кожны маленькі школьнік, ён у адзінаццаць гадзін вечара ўспомніў пра гэта, што яму трэба тэрмінова разгадваць

Яшчэ раз дзякуй,

брэнды

Адказ на: Праблема з Apple ID

увесь тэкст

.