Зачыніць аб'яву
  • Лёгкае абнаўленне - iSTYLE #50753

Прывітанне,

Мне было б цікава ваша меркаванне аб новай паслузе, якую iSTYLE пачаў прапаноўваць.

Загадзя дзякуй за вашыя меркаванні.

Лёгкае абнаўленне - iSTYLE #53854

Прывітанне, калі ласка, хто-небудзь дадасць усе ўражанні, я таксама хачу ведаць, ці так гэта добра, як здаецца. 🙂

Лёгкае абнаўленне - iSTYLE #53975

Прывітанне, хто-небудзь спрабаваў? Мне таксама цікава 😁

Лёгкае абнаўленне - iSTYLE #54336

Спрабаваў, і гэта не так зручна. 2 гады таму новы тэлефон каштаваў 19 тысяч. Штомесячны плацёж 606 х 35 складае 21210 6800, а istyle прапанаваў пагасіць астатнія 8400 XNUMX крэдыту або прадаць мой тэлефон у перасоўную хуткай дапамогі, дзе мне далі XNUMX XNUMX.
    Такім чынам, праз два гады з лёгкім абнаўленнем гэта каштавала мне 12810,-
    Калі б я купіў яго наяўнымі і цяпер прадаў за 8400, ён каштаваў бы 10600. Такім чынам, лёгкае абнаўленне каштуе прыкладна на 2200 даражэй, а калі яны не паслалі мяне прадаваць тэлефон у іншым месцы, нават на 3800 даражэй.

Лёгкае абнаўленне - iSTYLE #54495

Прывітанне, я ўзяў гадзіннік праз гэтую "дзіўную" праграму. Apple watch ultra za 999€. Po roku používania som chcel vymeniť za nový iPhone. Hodinky skoro bez známky používania, zdravie batérie 100% a tí mantáci v obchode mi ponúkli 270€ s tým, že úver cez Easy upgrade si budem musieť ďalej splácať. Čiže hodinky nemáš ale platiť si musíš naďalej. Takže záverom, za mňa absolútne nezmyselná sr*čka. Normálne ani neverím, že toto môžu myslieť vážne …

Адказ на: Лёгкае абнаўленне - iSTYLE

увесь тэкст

.