crush, у мяне такая праблема, год таму ў мяне быў айфон на экзамене, дзе ў мяне быў зарэгістраваны ID з лістом ад hotmail.cz. праз 2 месяцы я здаў iPhone і выдаліў уліковы запіс. Я вярнуўся і хацеў стварыць новы ідэнтыфікатар з электронным лістом ад hotmail.cz, але праблема ў тым, што ён кажа мне, што гэты электронны ліст нельга выкарыстоўваць. вы можаце параіць, дзе праблема? ці дзе даведацца, ці сапраўды стары ID быў выдалены? Дзякуй
калі вы спрабуеце пачаць новы Apple Ідэнтыфікатар на тую ж электронную пошту, на якой ён быў раней, а потым быў адменены, так што вы не ідзяце. Гэты электронны ліст быў для Apple ID заблакіраваны і не можа быць выкарыстаны зноў. Гэта каб абараніць сябе. Звычайна вы ствараеце новы ідэнтыфікатар з дапамогай электроннай пошты icloud.com, а затым проста дадаеце псеўданім да вашай зыходнай электроннай пошты ў наладах гэтага ўліковага запісу. Гэта павінна пайсці.
Koupila jsem mame první iphone a jelikož vždy měla android, tak jsme zakládali apple ID, který bohužel nejde. Ani na tom telefonu, ani na pc ..vzdy mi to hodí větu Váš účet není možné v tuto chvíli vytvořit.
Я ўжо зусім у роспачы, у маёй маці ніколі нічога не было ад Apple, таму я чакаў, што ўсё пойдзе гладка :/
Tereza піша:
Koupila jsem mame první iphone a jelikož vždy měla android, tak jsme zakládali apple ID, který bohužel nejde. Ani na tom telefonu, ani na pc ..vzdy mi to hodí větu Váš účet není možné v tuto chvíli vytvořit.Я ўжо зусім у роспачы, у маёй маці ніколі нічога не было ад Apple, таму я чакаў, што ўсё пойдзе гладка :/
У мяне тое самае. што я раблю
Марцін піша:
Tereza піша:
Koupila jsem mame první iphone a jelikož vždy měla android, tak jsme zakládali apple ID, který bohužel nejde. Ani na tom telefonu, ani na pc ..vzdy mi to hodí větu Váš účet není možné v tuto chvíli vytvořit.
Я ўжо зусім у роспачы, у маёй маці ніколі нічога не было ад Apple, таму я чакаў, што ўсё пойдзе гладка :/
У мяне тое самае. што я раблю
mám to tak také tak bych se chtěla zeptat jestli jste do apple volali jak hák tu někdo radil, a jestli ano tak co vám řekli
APPLE ID vytvořit v počítači přes webové rozhraní: [(https://support.apple.com/cs-cz/108647)]