Зачыніць аб'яву
  • не можа стварыць ідэнтыфікатар #49208

crush, у мяне такая праблема, год таму ў мяне быў айфон на экзамене, дзе ў мяне быў зарэгістраваны ID з лістом ад hotmail.cz. праз 2 месяцы я здаў iPhone і выдаліў уліковы запіс. Я вярнуўся і хацеў стварыць новы ідэнтыфікатар з электронным лістом ад hotmail.cz, але праблема ў тым, што ён кажа мне, што гэты электронны ліст нельга выкарыстоўваць. вы можаце параіць, дзе праблема? ці дзе даведацца, ці сапраўды стары ID быў выдалены? Дзякуй

не можа стварыць ідэнтыфікатар #49221

калі вы спрабуеце пачаць новы Apple Ідэнтыфікатар на тую ж электронную пошту, на якой ён быў раней, а потым быў адменены, так што вы не ідзяце. Гэты электронны ліст быў для Apple ID заблакіраваны і не можа быць выкарыстаны зноў. Гэта каб абараніць сябе. Звычайна вы ствараеце новы ідэнтыфікатар з дапамогай электроннай пошты icloud.com, а затым проста дадаеце псеўданім да вашай зыходнай электроннай пошты ў наладах гэтага ўліковага запісу. Гэта павінна пайсці.

не можа стварыць ідэнтыфікатар #54639

Koupila jsem mame první iphone a jelikož vždy měla android, tak jsme zakládali apple ID, který bohužel nejde. Ani na tom telefonu, ani na pc ..vzdy mi to hodí větu Váš účet není možné v tuto chvíli vytvořit.

Я ўжо зусім у роспачы, у маёй маці ніколі нічога не было ад Apple, таму я чакаў, што ўсё пойдзе гладка :/

не можа стварыць ідэнтыфікатар #54753

Tereza піша:
    Koupila jsem mame první iphone a jelikož vždy měla android, tak jsme zakládali apple ID, který bohužel nejde. Ani na tom telefonu, ani na pc ..vzdy mi to hodí větu Váš účet není možné v tuto chvíli vytvořit.

Я ўжо зусім у роспачы, у маёй маці ніколі нічога не было ад Apple, таму я чакаў, што ўсё пойдзе гладка :/

У мяне тое самае. што я раблю

не можа стварыць ідэнтыфікатар #54755

Тэлефанаваць Apple

800700527

не можа стварыць ідэнтыфікатар #54803

Марцін піша:

Tereza піша:

У мяне тое самае. што я раблю

mám to tak také tak bych se chtěla zeptat jestli jste do apple volali jak hák tu někdo radil, a jestli ano tak co vám řekli

Адказ: немагчыма стварыць ідэнтыфікатар

увесь тэкст

.