Зачыніць аб'яву
  • Airpods - падключаны, але не гуляе #42040

Прывітанне, я спрабаваў знайсці ў Інтэрнэце рашэнне праблемы, якая нядаўна ўзнікла ў маіх Airpods 1-га пакалення. Апісанне праблемы:

• Дастаю хлапушкі з пудры, кладу ў вушы, яны граюць парную мелодыю і злучаюцца.
    • У наладах падлучаныя навушнікі

Аднак калі я прайграваю музыку ці гук, усё ідзе з тэлефона. Я не бачу опцыі Airpods у наладах гуку. Аднак пры пераправерцы ўсё падключаецца. Глядзіце фота ніжэй..

Я паспрабаваў перазагрузіць тэлефон, гэта не дапамагло. Выдаліце ​​і паўторна спалучыце навушнікі - гэта дапамагло, і музыка прайгравалася праз іх. Аднак, калі я вярнуў навушнікі ў футляр і захацеў увечары паслухаць яшчэ раз, зноў тая ж праблема. Падключыліся, але гук праз іх не ідзе.

Хто-небудзь яшчэ сутыкаўся з гэтай праблемай? Дзякуй.

Airpods - падключаны, але не гуляе #42703

прывітанне, вы вырашылі праблему, калі ласка? Гэта адбываецца са мной, і я не ведаю, што рабіць :)

Airpods - падключаны, але не гуляе #42715

У Bluetooth ігнаруйце прыладу і спалучыце яе зноў

Airpods - падключаны, але не гуляе #47337

У мяне зараз такая ж праблема, ці ёсць рашэнне?

Airpods - падключаны, але не гуляе #49080

Здаралася і са мной, калі я не ведаў, куды іх паклаў, і хацеў знайсці па музыцы.
    Рашэнне: адключыце аўтаматычнае вызначэнне вушэй. 🙂

Са мной таксама некалькі разоў здаралася, што, напрыклад, адзін airpod не гуляе, але іх дастаткова спалучыць, як апісана вышэй. 🙂

Airpods - падключаны, але не гуляе #50291

Прывітанне, гэта здарылася і са мной, парайце, калі ласка

Airpods - падключаны, але не гуляе #50727

Са мной адбываецца сапраўды тое ж самае, але ў мяне Airpods Pro. Ці магу я спытаць, ці вырашылі вы гэта неяк? Дзякуй

Airpods - падключаны, але не гуляе #50729

мяне гэта таксама турбавала. Мне прыйшлося адлучыць іх ад праграмы, каб знайсці. цалкам магчыма, што яны зроблены для іншага iPhone.

Airpods - падключаны, але не гуляе #50859

У мяне такі ж вопыт, пасля абнаўлення да IOS 15.6 навушнікі змоўклі. Перазагрузка тэлефона дапамагла. Калі гэта звязана, гэта магчыма, але я не хачу гэта сцвярджаць. Але паспрабаваць варта, гэта не так ужо і шмат працы. Поспехаў

Airpods - падключаны, але не гуляе #50870

Я не хачу пачынаць новую тэму, але ў мяне ёсць праблема з Airpods падчас тэлефонных званкоў. Я чую абанента, але ён не чуе мяне. Мікрафон працуе, але не працуе падчас тэлефонных званкоў. Я паспрабаваў ачысціць іх адзін раз, і тэлефонны званок прайшоў нармальна, але ў наступны раз праблема аднавілася. Хто-небудзь мае досвед вырашэння гэтай праблемы? Дзякуй

Airpods - падключаны, але не гуляе #53185

Перазагрузіце тэлефон і перад гэтым у наладах задайце ігнараванне AirPods пасля перазагрузкі тэлефона, спалучыце яго зноў, і ён павінен працаваць

Airpods - падключаны, але не гуляе #54285

Dominik піша:
    Перазагрузіце тэлефон і перад гэтым у наладах задайце ігнараванне AirPods пасля перазагрузкі тэлефона, спалучыце яго зноў, і ён павінен працаваць

Дзякуй, у мяне была такая ж праблема, і гэта дапамагло. Ева

Re: Airpods - падключаны, але не гуляе

увесь тэкст

.