Зачыніць аб'яву
  • Alza NEO #43924

прывітанне, я хацеў бы прачытаць ваш вопыт і ці варта браць такі iphone

Alza NEO #43948

як каму
    магчыма, лепш, чым браць аплату з майго крэдыту

але зноў жа, у залежнасці ад тыпу, вам трэба плаціць 1000/- у месяц, што азначае, што вы будзеце плаціць 12.000 XNUMX/- у год за "арэнду", а потым вернеце яе.

праз год гэта прыкладна палова цаны тэлефона і праз год яна не зменшыцца ўдвая

Alza NEO #43949

Ну, неяк я пра гэта думаю, таму што, напрыклад, калі я гляджу на базары, колькі каштуе iPhone 11 на 64 ГБ - 18990 64 крон у версіі на 12 ГБ і з арыгінальным вокладкай. Мне неяк цікава, гэта Alza Neo ці не. 128 За 17148 ГБ гэта будзе каштаваць вам XNUMX XNUMX крон у год, а што наконт наступнай мадэлі. Я чуў, што тады alza выклікае праблемы. разглядае тэлефон пад павелічальным шклом або мікраскопам і ліквідуе кожную драпіну, якую звычайна нельга ўбачыць няўзброеным вокам, таму я не ведаю.

Alza NEO #43950

разглядаецца для кожнага

але я сапраўды не стаў бы выкідваць 17 тысяч за год арэнды

гэта псеўдаідэал для людзей, якія не маюць грошай, каб купіць яго.
    У мяне яго няма = мне не патрэбна флагманская мадэль PRO

Я хачу зэканоміць, купіўшы SE2020

прэміяльная здзелка, магчыма, гадавая даўніна таксама з'яўляецца рашэннем, але калі я ўлічваю, як ёмістасць акумулятара XS падае пасля года звычайнага выкарыстання і колькі каштуе яго замена, ёсць сэнс купіць нешта зусім іншае, і мы назад да SE2020 з паловай цаны

Я не бачу прычын купляць PRO-мадэль, калі няма лішніх грошай, калі чалавек не мае эга ці не жыве ў сацыяльных сетках

Alza NEO #43951

гнацца за эга - гэта не зусім так. 30 тысяч за тэлефон было б добра, але я бачу больш разумныя рэчы, у якія можна ўкласціся, бо я рамантую дом. У цяперашні час я выкарыстоўваю iPhone X з таго часу, як ён паступіў у продаж. Перамена была б добрай. і гэта проста тое, што ніхто не ведае, што ў наступным годзе прынясе новы iPhone, і цяпер дайце 30 за 12 Pro, а ў наступным годзе яшчэ 30 за 13 Pro, я не ведаю, але гэта неабавязкова як і так. а калі гляджу, за колькі прадаецца гадовая мадэль з гарантыяй 16 месяцаў, то не бачу. хопіць кампрамісаў і лагічных разважанняў. калі б я штогод мяняў тэлефон і ўлічыў, што цяпер буду купляць яго за 30, а ў наступным годзе прадаваць за 20, то мне трэба было б выдаткаваць 10 тысяч + 10 тысяч, каб дакументальна аформіць набыццё іншага ў тым годзе. паколькі мы маем 20 у год з alza, вы эканоміце каля 3K, але мне было цікава, як паступіць з абменам на новую мадэль, каб alza не сказала мне праз год, што ў яе ёсць зношаная рама ад звычайнага выкарыстання, дзве мікрадрапіны, якія вы нават не заўважаеце пустымі позіркамі і г.д.. а потым, каб яна сапраўды не казала, заплаціце нам 5000 крон  вось што мяне цікавіць

Alza NEO #43959

Мне здаецца, што ў цябе проста не хапае на гэта грошай і ты проста шукаеш пацверджанне таго, што можаш узяць дванаццатку, а тут нехта табе яе прысвячае. Па-мойму, гэта нейкая лухта, не поўная дурнота, а выключна іх фанабэрыя. Калі ў кагосьці ёсць адчуванне, што alza (ці хто-небудзь яшчэ, не саромейцеся apple) будзе займацца дабрачыннасцю, значыць, ён памыляецца. Я проста хачу зарабіць як мага больш. Такім чынам, альбо купіце яго, і тады ён стане вашым, і вы можаце рабіць з ім усё, што заўгодна, потым вам прыйдзецца яго прадаць, альбо ў вас яго няма (што не ганьба, а толькі імгненны факт), і цяпер яны скончылі гэта.

Alza NEO #50445

Мой досвед працы з гэтай праграмай больш чым адмоўны. Калі вы падпісваеце дамову, вас правяраюць больш, чым калі вы купляеце машыну ў лізінг, усё вельмі доўга, праз паўтара года я хацеў вярнуць тэлефон, я павінен пагадзіцца з вышэйзгаданымі ўкладамі, прыкладна праз 45 хвілін афармлення дакументаў і паліроўкі прылады, якое ні разу не ўпала на зямлю і ўвесь час я насіў яго ў пакаванні, якое пастаўляецца, і тэхнік сказаў мне, што ёсць пашкоджанне ў верхнім куце (сапраўдная дробная кропка памерам з зерне мука)
    Я не пагадзіўся з яго патрабаваннем выплаціць штраф у памеры 10% ад кошту пакупкі прылады (iPhone за 29 000), на што ён адказаў, што калі мне гэта не спадабаецца, ён спаганяе з мяне 20% А я магу' нічога з гэтым не зробіш!!!. На ўсе довады, што гэта тэлефон, якім карысталіся паўтара года, ён не адказваў, маўляў, гэта не яго праблемы... так што ў выніку я заплаціў. Рэкамендую ўсім!!! Пазбягайце гэтай паслугі любой цаной!!!
    Да ведама: прыкладна праз 16 месяцаў вы заплаціце амаль усю суму тэлефона, а потым, калі вернеце, бонус не менш за 10-20%. І ў цябе няма нічога, акрамя вачэй, каб плакаць. Калі вы купляеце тэлефон за 29 000 нарвежскіх крон у растэрміноўку без надбаўкі ў іншага прадаўца, прыкладна праз паўтара года яго выкупяць за 5-7000 XNUMX нарвежскіх крон...
    Тут лічбы відавочныя!!!
    Альза не???
    Горшы вопыт у маім жыцці

Alza NEO #51640

Добры дзень...

Калі ласка, я хацеў бы спытаць. Нядаўна яны скасавалі маё сяброўства ў alza neo.
    Я страціў мабільны тэлефон і маю прэтэнзію не прызналі... і выслалі рахунак на аплату страчанага апарата...
    Некалькі дзён таму я адправіў ім заяўку на арэнду новай прылады. Пад тым жа імем, пад тым жа нумарам сацыяльнага страхавання..... але толькі з іншага ўліковага запісу alza.
    Мой запыт быў ухвалены. А сёння я павінен забраць тавар у аддзяленні... Мне трэба спачатку заплаціць за згублены апарат, або мне без праблем выдадуць новы.
    У каго ёсць вопыт...
    дзякуй

Alza NEO #54715

У мінулым годзе я падпісаўся на членства ў Alza Neo. Я выбраў тэлефон Samsung. Праз год я папрасіла замяніць апарат. Змена прылады праз год была звычайнай з'явай для Alza Neo. На маё здзіўленне я атрымаў адказ, што замяніць прыладу можна толькі праз 24 месяцы (працягласць кантракту), або аплаціць розніцу ў членстве за тыя, што засталіся невыкананыя месяцы да канца кантракту. Штомесячная аплата ўстаноўлена так, што вы плаціце за ўсю прыладу за 24 месяцы, якая ў выніку не належыць вам. Гэта зрабіла паслугу абсалютна нявыгаднай.

Адказ: Alza NEO

увесь тэкст

.