Зачыніць аб'яву
  • не запускае MacOS #54778

Добрай раніцы. У мяне праблема з Macbook. Гэта Macbook Air 13 Mid 2013. Для працы максімальна падтрымоўваны MacOs Big Sur быў ужо старым, таму я ўсталяваў Sonoma праз OpenCore Legacy Patcher, які на здзіўленне працуе вельмі добра. Паколькі бэта-версія новых MacO была нядаўна выпушчана, Macbook аўтаматычна прапанаваў яе ўсталяваць. Я зрабіў гэта, і Wi-Fi перастаў працаваць, а macbook стаў амаль непрыдатным. З капсулы часу ён прапанаваў мне ўсталяваць толькі гэта. Я корпаўся ў дыскавай утыліце і, верагодна, выдаліў нешта дрэннае з дыска. Цяпер MacOs не загружаецца на працоўны стол пасля ўваходу ў сістэму, а ноўтбук амаль пераграваецца. Я паспрабаваў стварыць рэзервовую копію або аднавіць спалучэнне клавіш, але гэта прынесла толькі сімвал таго, што гэта не працуе са спасылкай на службу падтрымкі. У мяне няма досведу працы з загрузнай флэшкай, я спрабаваў нешта, але гэта не спрацавала. Можа хто дапаможа ці параіць па рамонце? Дзякуй Томас.

не запускае MacOS #54781

Калі тэлефоны 2013 не падтрымліваюць аднаўленне праз інтэрнэт, то толькі сэрвіс

Адказ на: ён не запускае MacOS

увесь тэкст

.