Прывітанне, у мяне праблема з актыўнасцю на Apple Watch. Я пакідаю свой ровар на вуліцы, і ён не паказвае мне адлегласць пасля трэніроўкі. Мае налады ў парадку, і дадзеныя, і GPS уключаны. Ён быў вымераны і сінхранізаваны з маёй актыўнасцю праз праграму SportsTracker, але іншыя даныя адсутнічаюць. Мне проста трэба наладзіць яго так, каб ён паказваў мне адлегласць на веласіпедзе на вуліцы падчас трэніровак ... Вы можаце параіць мне?
Аб чым apple watch ён ідзе?
У мяне такая ж праблема таксама apple watch 5. Падчас іншых заняткаў, такіх як хада, адлегласць запісваецца, але не пры яздзе на ровары на вуліцы.
вы неяк вырашылі гэтую праблему?
Вы можаце параіць мне, як гэта выправіць?
ну дзякуй
Пакораны89 піша:
Прывітанне, у мяне праблема з актыўнасцю на Apple Watch. Я пакідаю свой ровар на вуліцы, і ён не паказвае мне адлегласць пасля трэніроўкі. Мае налады ў парадку, і дадзеныя, і GPS уключаны. Ён быў вымераны і сінхранізаваны з маёй актыўнасцю праз праграму SportsTracker, але іншыя даныя адсутнічаюць. Мне проста трэба наладзіць яго так, каб ён паказваў мне адлегласць на веласіпедзе на вуліцы падчас трэніровак ... Вы можаце параіць мне?![]
Я быў там прынамсі на выходныя, і ўсё было добра (aw3) Я думаю, што ў мяне праблема з дадаткам Sport tracker на маім гадзінніку, ён выходзіць з ладу пры загрузцы
(https://www.letemsvetemapplem.eu/forum/wp-content/uploads/2020/04/515E2E16-07E4-4688-8B5B-6BB86149F3B1.png)Michal піша:
У мяне такая ж праблема таксама apple watch 5. Падчас іншых заняткаў, такіх як хада, адлегласць запісваецца, але не пры яздзе на ровары на вуліцы.вы неяк вырашылі гэтую праблему?
Вы можаце параіць мне, як гэта выправіць?
ну дзякуй
Пакораны89 піша:
Прывітанне, у мяне праблема з актыўнасцю на Apple Watch. Я пакідаю свой ровар на вуліцы, і ён не паказвае мне адлегласць пасля трэніроўкі. Мае налады ў парадку, і дадзеныя, і GPS уключаны. Ён быў вымераны і сінхранізаваны з маёй актыўнасцю праз праграму SportsTracker, але іншыя даныя адсутнічаюць. Мне проста трэба наладзіць яго так, каб ён паказваў мне адлегласць на веласіпедзе на вуліцы падчас трэніровак ... Вы можаце параіць мне?
Я вырашыў гэта, уключыўшы дзеянні і навучанне ў праграме Refresh, гэта дапамагло, усё працуе як трэба 🙂
добры дзень
У мяне падобная праблема:
пры плаванні ў адкрытай вадзе ён не паказвае мне адлегласць і, такім чынам, ні тэмп.
У мяне ўключана фонавае абнаўленне.Хто можа дапамагчы?
Пітэр піша:
добры дзеньУ мяне падобная праблема:
пры плаванні ў адкрытай вадзе ён не паказвае мне адлегласць і, такім чынам, ні тэмп.
У мяне ўключана фонавае абнаўленне.
Хто можа дапамагчы?
Прывітанне, паспрабуйце адкрыць праграму Training на AW, падчас трэніроўкі "Плаванне ў адкрытай вадзе" націсніце 3 верхнія кропкі, а напрыклад, падчас Open Training націсніце верхні аловак ці што там яшчэ, выберыце Training views і наладзьце прагляды на ваш густ, што вы хочаце мець 🙂
- паглядзіце, ці ёсць у вас у iPhone -> App Watch -> Агульныя - у раздзеле Фонавае абнаўленне ўключана для актыўнасці, пульса, трэніровак...
Раней падчас язды на веласіпедзе ў мяне была праблема: некаторыя даныя не ўлічваліся, у асноўным адлегласць і гэтак далей. Гэта вырашыла маю праблему.
Дайце мне ведаць, калі гэта дапамагло 🙂
Прывітанне, вы можаце мне дапамагчы?
Калі іду на вуліцу, AW дрэнна запісвае адлегласць, на працягу першых 30 хвілін або каля таго ён правільна паказвае адлегласць, якую я пераадолеў, але потым не паказвае. Апошнія 3 разы я вымяраў прыкладна на 1,5 км менш.Soňa піша:
Прывітанне, вы можаце мне дапамагчы?Калі іду на вуліцу, AW дрэнна запісвае адлегласць, на працягу першых 30 хвілін або каля таго ён правільна паказвае адлегласць, якую я пераадолеў, але потым не паказвае. Апошнія 3 разы я вымяраў прыкладна на 1,5 км менш.
Прывітанне, паспрабаваў адкалібраваць Apple Watch? Я б, напэўна, паспрабаваў гэта. Вы можаце знайсці інструкцыі тут 🙂
Прывітанне, я купіў яго Apple Watch 9 і ў мяне ёсць праблема: калі я іду на трэніроўку, я ўключаю функцыянальныя практыкаванні, і праз кожныя 10 секунд гэта дае мне перапынак, і тое ж самае, нават калі я перабіраю нагрудны пояс, як я магу яго адмяніць, калі ласка , каб са мной гэтага не здарылася.
Дзякуй