Zavřít reklamu

iMac 27 2020 5K Retina, 40GB RAM, 256GB

Zpět na výpis
Žilinský kraj   |   27. 11. 2022
PoužitéOsobní odběrZáruka
Kontakty

Upozorňujeme uživatele, že provozovatel neručí za prodávající ani nakupující a poskytuje pouze prostor pro zveřejnění inzerátů. Doporučujeme pouze osobní předáni zboží.

Predám tento iMac v stave nového, som druhý majiteľ. Prvý majiteľ ho mal necelé 4 mesiace (devops práca, pripájanie na vzdialené prostredia), a od Vianoc sedí u mňa na stole. Pozeral som na ňom len pár videí na youtube a volal občas cez teams inak nič. Záruka do 19.08.2023. Neviem/nechcem si zvyknúť na MacOS, čo je aj dôvod predaja, inak to má krásny displej, ktorému sa nič nevyrovná, lebo 5K standalone nezoženiete za lepšiu cenu a aj tie LG samostatné majú svoje vlastné problémy. Ideálny displej pre fotografov alebo ľudí čo robia s videom. Bol kupovaný v m:zone v Žiline, faktúra je samozrejmosť (elektronická, papierový doklad nemal ani pôvodný majiteľ, lebo m:zone ho nepotrebuje) , prípadne dodám aj mailovú komunikáciu s m:zone o jeho pôvode (keď som ho kupoval tak som to všetko overoval). V cene je samozrejme aj myš a klávesnica v slovenskej lokalizácii. Má to zväčšenú RAM na 32 GB (2 x 16 GB) s tým, že Vám samozrejme dám aj pôvodnú 2 x 4 GB, tie si môže budúci majiteľ pridať (ja som ju nedával, lebo rozdiely vo veľkostiach RAM modulov majú za následok nepatrné zníženie jej celkového výkonu; riešim hlúposti). Novú RAM som prekontroloval niekoľkokrát cez memtest (bežalo to vždy okolo 10 hodín, free verzia viac testov už neobsahuje). Záruka na RAM je do 2.1.2024 (datacomp). Na prepravu mám pôvodnú krabicu a mám aj pôvodnú handričku na čistenie. Špecifikácia ešte raz:
– Procesor: 6-jadrový procesor Intel Core i5
– RAM: 40 GB pamäte DDR4
– Disk: 256 GB SSD
– Grafická karta: Radeon Pro 5300 s 4 GB VRAM
– Displej: Retina 5K, rozlíšenie 5120×2880 pixelov Iba osobný odber a seriózny záujem, ďakujem. Kontakt a otázky mailom a následne aj telefonicky. Link na špecifikácie modelu 2020 celkovo https://support.apple.com/kb/SP821?locale=sk_SK .