Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Minky’s Pastel Rainbow

Minky’s Pastel Rainbow obsahuje 30 jedinečných pastelových duhových filtrů. Použijte fotografii z knihovny nebo ji pořiďte v aplikaci a vyberte si jeden z mystických filtrů. Pro dosažení různých efektů můžete nastavit intenzitu.

  • Původní cena: 1,99 $

Aplikaci Minky’s Pastel Rainbow stáhnete zde.

8bit War: Necropolis

Rozhodněte se, které jednotky chcete najmout k likvidaci nepřátel. K dispozici je 100 úrovní s 24 různými typy jednotek a monster, se kterými si užijete hodiny zábavy. Můžete hrát sólo, proti kamarádovi na stejném zařízení nebo online.

  • Původní cena: 2,99 $

Hru 8bit War: Necropolis stáhnete zde.

ko fish

ko fish je návyková arkádová hra pro iPhone, která prověří vaše reflexy a strategické myšlení. Vyzvěte sami sebe a proplouvejte sérií extrémních vodních výzev. Připravte se na záludné úrovně s překážkami a náročnými rozloženími potrubí, které vás pořádně prověří. Čím déle dokážete udržet proud v chodu, tím více bodů získáte. Teoreticky můžete dosáhnout až neuvěřitelných 99 999 999 bodů.

  • Původní cena: 0,99 $

Hru ko fish stáhnete zde.

Aplikace pro Mac zdarma

Adobe Photoshop Elements 2024

Photoshop Elements pro Mac vám pomůže proměnit vaše fotografie v dechberoucí umělecká díla, ať už jste začátečník nebo pokročilý uživatel. Díky umělé inteligenci Adobe Sensei* a automatizovaným funkcím je úprava fotografií hračkou. Stáhněte si Photoshop Elements pro Mac ještě dnes a začněte tvořit úžasné fotografie.

  • Původní cena: 99,99 $

Aplikaci Adobe Photoshop Elements 2024 stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.