Zavřít reklamu

Komerční sdělení: IOTA je první distribuovaný ledger („účetní kniha“) vybudovaná pro internet věcí (IoT) – síť pro vyměňování hodnot a dat mezi lidmi a stroji. Tangle od IOTA je otevřený, bezpoplatkový a škálovatelný ledger, který byl navržen pro podporu bezproblémového přenosu dat a hodnot. Jeho digitální měnou je IOTA. Mnoho těch nejvíce zajímavých využití blockchainové technologie není zaměřeno hlavně na kryptoměnu. Například blockchain je ideální bezpečné místo pro ukládání lékařských záznamů a jejich vhodné sdílení se zdravotnickými pracovníky.

image

Jde o dobré místo ke sledování cesty jídla i jiného zboží k zákazníkovi. Jde o ideální platformu pro ukládání digitální identifikace, akademických záznamů, právních dokumentů i jiných informací. Díky své decentralizaci může být blockchain skvělou platformou pro monitorování a kontrolu inteligentních zařízení – internetu věcí (IoT). IOTA byla vybudována s internetem věcí na mysli. Je optimalizována pro provádění a zaznamenávání bezplatných mikrotransakcí. IOTA je tak atraktivní pro investory, obzvláště pro ty, kdo věří, že blockchainová technologie bude hrát klíčovou technickou roli v ekosystému Webu3.

Přinášíme vám stručný přehled a několik tipů o tom, kde a jak koupit IOTA.

Kde koupit IOTA (IOTA)?

Existuje plno webových stránek a krypto platforem, které vám rádi IOTA prodají. Výběr stránky může být ve skutečnosti nejtěžší – a v mnoha ohledech nejdůležitější – část procesu nákupu kryptoměny IOTA.

Většina kryptoměnových burz, včetně těch decentralizovaných (DEX), lákají své zákazníky ze stejného a poměrně malého publika počítačových odborníků a zkušených majitelů krypta, kterým nevadí výběr peněženky, zvolení bezpečného hexadecimálního kryptografického klíče a komunikace přímo s blockchainem.

Časy se mění. Dnes má o svůj první nákup IOTA a dalších kryptoměn stále více každodenních lidí. Burzy zaměřené jen na odborníky neposkytují zabezpečení, asistenci ani nástroje, které by pomohly každodenním uživatelům uspět. Jsou skvělým řešením pro digitální insidery, ale to je asi tak vše.

Zbytek tak přemýšlí, kde IOTA koupit. Pokud není vaším rodilým jazykem C++, budete asi mít více štěstí u úschovné krypto platformy, jakou je Kriptomat. 

Úschovné platformy se snadno používají. Poskytují aktuální obchodní cenu kryptoměny IOTA  a možnost provést nákup snadno platební kartou. Pokud jste ve světě blockchainu nováčkem a rádi byste si koupili mince IOTA, Kriptomat je skvělou volbou.

Nebude to trvat dlouho a zjistíte, že vytvoření účtu je trochu komplikovanější, než stanovení uživatelského jména a hesla. Jedním ze způsobů, jak určit, jestli jste si vybrali renomovanou krypto burzu je to, že budete muset ověřit svou totožnost poskytnutím elektronické kopie svého státem vydávaného pasu nebo jiného průkazu totožnosti. Tyto regulace „poznej svého klienta“ (KYC) jsou vyžadovány každou firmou, která dodržuje ustanovení EU o boji proti praní špinavých peněz (GDPR).

Ověření totožnosti může na některých stránkách trvat i několik hodin nebo dní. Na Kriptomatu lze jednoduché postupy KYC dokončit během několika málo minut.

Jak koupit IOTA (IOTA)?

Jakmile si vytvoříte a ověříte svůj účet, můžete se při nákupu IOTA soustředit na další kroky.

Nejrychlejší a nejjednodušší způsob nákupu kryptoměny IOTA (IOTA) je použít kartu Visa nebo Mastercard. V nabídce vyberte možnost Koupit a postupujte podle pokynů –⁠ IOTA si můžete zakoupit během několika sekund a přidat do své peněženky Kriptomat.

Pokud preferujete, můžete si investiční prostředky převést na Kriptomat pomocí bankovního převodu nebo peněžními službami jako jsou Skrill nebo Neteller. Kriptomat přijímá vklady ve více než desítce různých a široce používaných evropských měnách. Po připsání vkladu na účet můžete následovat pokyny a provést nákup.

To je vše, co potřebujete vědět. Nyní jste odborníkem na umění nakupovat IOTA. 

Nejdůležitějším rozhodnutím, které učiníte, je výběr místa nákupu IOTA. Při hodnocení krypto platforem nezapomeňte vzít v úvahu licencování a regulaci, bezpečnostní certifikaci, investiční nástroje, snadnost použití a zákaznickou podporu.

Při nákupu IOTA online nedostanete žádné fyzické mince IOTA. Zakoupené mince jsou převedeny na vaši elektronickou adresu v blockchainu. Kriptomat se stará o všechny detaily šifrování veřejným klíčem, aby bylo zajištěno, že vaše kryptoměny budou převedeny okamžitě a zůstanou v bezpečí.

O Kriptomatu

Společnost Kriptomat, která byla založena v roce 2018, způsobila revoluci ve světě kryptoměn zavedením nejjednodušší platformy v Evropě. Kriptomat činí digitální finance tak jednoduchými, že každý a všude může získat přístup ke svobodě, spravedlnosti a naplnění, které krypto představuje. Stovky tisíc zákazníků v Evropě a ve 120 zemích světa důvěřují Kriptomatu při nákupu, prodeji, výměně, vydělávání, sdílení a investování do krypto

Dnes nejčtenější

.