Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jeden z nejpopulárnějších kancelářských balíčků je nyní k dostání s parádní slevou, kdy vás vyjde na pouhých 24,25 € (oficiální cena činí 439,99 $), čímž získáte doživotní licenci na Microsoft Office Professional 2021. Právě nyní totiž Godeal24 přichází s vůbec největšími slevami. Balíček Office 2021 Pro Plus 5 PC totiž pořídíte za pouhých 13,05 €/PC.

Jedná se tak o zcela bezkonkurenční nabídku – bez zbytečného předplatného a jakýchkoliv limitací. Získáte tak nejpopulárnější Microsoft software a nástroje, které vám pomohou s maximalizací vaší produktivity. Windows uživatelé si mohou přijít na Office 2021 Professional, ale pokud používáte Mac, můžete stejně tak ušetřit na licencích Office Home a Business 2021.

Godeal24

Časově omezená nabídka! MS Office 2021 již od 13,05 €!

Windows 10 je velice stabilním a spolehlivých operačním systémem, který se zároveň pyšní notnou řadou nejrůznějších funkcí. Zároveň se jedná o perfektní volbu pro uživatele, kteří pracují na starších zařízeních a nemají zájem o upgrade jejich hardwaru. Právě v tomto Windows 10 jednoznačně boduje, obzvláště v oblasti firem, které potřebují stabilní systémy více než kdy dřív. Nyní navíc Windows 10 pořídíte již od 6,12 €/PC! Co je na tom ale nejdůležitější, zároveň máte příležitost pro bezplatný upgrade na Windows 11 Pro!

Časově omezená nabídka! Windows 10 a Windows 11 za nejlepší ceny

Získejte výhodný balíček!

Sleva až 50 % na Windows a Office! Slevový kód: SGO50

Prozkoumejte další zlevněné produkty zde

Další PC nástroje za nejlepší ceny!

Prozkoumejte další zlevněné nástroje zde

Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz na zlevněných licencích Microsoft produktů a dalšího IT softwaru. Získejte tak Windows a MS Office za zcela bezkonkurenční ceny. Zároveň si tak můžete užít bleskurychlé a jednoduché nakupování s Godeal24, kde na vás čeká digitální doručení. Aktivační klíč tak obdržíte doslova lusknutím prstu po dokončení objednávky, a to prostřednictvím emailu. Navíc s 98% excelentním ohodnocením na TrustPilot a nepřetržitou 24/7 expertní technickou podporou si můžete být jisti tím, že vsázíte na kvalitu.

Godeal24 svým zákazníkům poskytuje 24/7 profesionální technickou podporu a doživotní asistenci, díky čemuž se na ni můžete kdykoliv obrátit.

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.