Zavřít reklamu

Víme, jak těžké je sehnat pořádnou ochranu pro Apple Watch. Některé produkty po nalepení vytváří bubliny, některé se snadno odlepují a s některými vám začne zlobit citlivost doteku. Dlouho jsem také hledal ideální variantu, jak displej dokonale ochránit a zároveň příliš nenavýšit rozměry a hmotnost Apple Watch. No a povedlo se!

Nejlepší ochrana pro displej Apple Watch

Proč se jedná o nejlepší možnou ochranu pro displej Apple Watch, se kterým jsem se kdy setkal?

Začněme aplikací na displej. Součástí balení jsou čistící hadříky, špachtle na snazší aplikaci a kolečko, do kterých si Apple Watch vložíte, aby se při aplikaci nehýbaly. Následně přiložíte k displeji a od jedné strany displeje k druhé lehce hladíte buď prstem, nebo špachtlí. Nalepení je opravdu velice snadné. Budete-li postupovat podle návodu, nemůžete aplikaci pokazit a rozhodně se vám nevytvoří žádné bubliny.

Dokonalé zpracování. Ano, po nalepení na displej skoro ani nepoznáte, že jste na displej nějaký ochranný prvek lepit. Dokonale splyne s displejem a ochrání i jeho zaoblené hrany. Není ani příliš tenká, ani příliš tlustá, takže nedochází ke zhoršení citlivosti doteku, ani se nemusíte bát, že by neochránila hodinky při nárazech a pádech.

Sleva pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem

Chcete-li dokonale ochránit displej vašich Apple Watch, tato 3D ochranná fólie PREMIUM je opravdu tím pravým, co jste pro svoje hodinky hledali. Neváhejte tedy příliš dlouho! Pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem je připravený speciální slevový kód: LSA – Ten je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku. Získáte díky němu 20% slevu na celou objednávku. Sleva platí pouze do vyprodání zásob. K dispozici jsou aktuálně prémiové 3D ochranné fólie pro všechny modely Apple Watch (včetně Ultra). V případě zájmu je možné vyzvednutí objednávek na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz , kde si můžete nechat zdarma fólii na displej nalepit.

3D ochranná fólie PREMIUM Apple Watch - 5 - tvrzenysklo

Dnes nejčtenější

.