Zavřít reklamu

Co je ChatGPT patří v poslední době mezi hojně vyhledávané dotazy na internetu. Co je ChatGPT, jak stáhnout a nainstalovat ChatGPT, umí ChatGPT česky, jak vytvořit ChatGPT login, a je ChatGPT zdarma?

Co je ChatGPT?

ChatGPT je chatbot vyvinutý společností OpenAI. ChatGPT byl poprvé uveden do provozu pro veřejnost na podzim roku 2022. Jedná se o chatbot, který ke svému provozu využívá technologii umělé inteligence. ChatGPT běží v rozhraní webového prohlížeče, k dispozici je ale například také jeho verze pro Apple Watch. ChatGPT je jazykový model, který disponuje schopností generovat odpovědi v přirozeném jazyce. Aktuálně dostupný model byl vyvinut společností OpenAI na základě architektury GPT-3.5, která je schopná zpracovávat obrovské množství dat.

Co umí ChatGPT?

Co umí ChatGPT? ChatGPT ovládá celou řadu základních i pokročilých akcí. Dokáže například odpovídat na otázky, poskytovat informace a dokonce i vést konverzace s uživateli. Model je navržen tak, aby dokázal porozumět kontextu a dát přesné odpovědi. ChatGPT je také schopen učit se z nových dat a stále se zlepšovat. ChatGPT je zároveň navržen tak, aby nepřijímal citlivé nebo důvěrné údaje a negeneroval obsah, který by mohl být nenávistný, škodlivý nebo urážlivý. ChatGPT dokáže napsat esej, báseň, článek, ale třeba také jednotlivé titulky nebo perex k článku. Umí si poradit také s obchodní a jinou korespondencí, a dokonce odpovídat i na velmi sofistikované otázky. Právě proto je jeho využívání již dnes zakázáno na mnoha školách. Při používání ChatGPT je nicméně nutné mít neustále na paměti, že odpovědi nemusí být vždy fakticky přesné, a že je vždy potřeba je ověřit.

Jak vytvořit ChatGPT login?

ChatGPT chatbot nefunguje bez přihlášení – musíte si na stránce vytvořit účet. Jak vytvořit ChatGPT login? Spusťte stránku chat.openai.com. Klikněte na možnost Sign up. Zadejte svou e-mailovou adresu nebo zvolte pokračování s pomocí vašeho Google či Microsoft účtu. Poté stačí jen přejít do vaší e-mailové schránky a potvrdit registraci.

Je ChatGPT zdarma? Kolik stojí ChatGPT?

Základní verze ChatGPT chatbotu je zcela zdarma. Nicméně pro uživatele, kteří potřebují vysokou úroveň přizpůsobení a zdrojů, jsou k dispozici placené plány. Cena se však liší v závislosti na požadavcích uživatele a jeho potřebách. ChatGPT Plus budete mít k dispozici i tehdy, když bezplatná verze nebude dostupná z důvodu vysokého přetížení. Placená verze nabízí také možnost rychlejších odpovědí a prioritní přístup k novým funkcím.

Dnes nejčtenější

.