Zavřít reklamu

Pokud jste fanoušky HomePodů či řešení pro chytrou domácnost, prakticky stoprocentně vás zaujaly v předešlých týdnech zprávy o blížícím se HomePodu s velkým integrovaným displejem, který měl umožňovat právě snadné ovládání chytré domácnosti, ale i zobrazování řady dalších věcí. Uživatelé by se tak ve výsledku nemuseli na vše ptát Siri, ale stačilo by jim u nového HomePodu mrknout na jeho displej a už by byli v obraze. Jak se však nyní zdá, s jeho příchodem to tak horké nakonec nebude. 

Zdroje velmi dobře informovaného reportéra Marka Gurmana z agentury Bloomberg potvrdily, že práce na HomePodu s displejem skutečně probíhají, avšak dodaly, že pro Apple není tento produkt v současnosti prioritou. S ohledem na současnou ekonomickou situaci ve světě se měl kalifornský gigant dokonce rozhodnout k tomu, že produkt představí nejdřív za rok, přičemž ve hře je i podstatně pozdější odhalení, jelikož je nyní třeba namísto inovování v určitých oblastech nastavit provoz firmy na co nejefektivnější z hlediska poměru cena/výkon. A jak se zdá, právě toto nastavení může jablíčkáře ve finále vcelku bolet. Nezbývá proto než doufat, že podobných utažení opasků u produktů bude co nejméně. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.