Zavřít reklamu

Filmové novinky na HBO Max

Zvědavá pekařka: Čokoládová závislost

Coloradská gurmánka Goldy Berryová se spojí s detektivem Tomem Schultzem, aby našli ingredience, které vedly k záhadné smrti její přítelkyně – a nakonec odhalí recept na vraždu.

Jsme živé bytosti

Dva nelegální přistěhovalci – Mexičan Solomon a Číňanka Chuyao – žijí na okraji americké společnosti. Jednoho dne se vydají na společnou cestu za hledáním pravdy o UFO.

Sirotek: První oběť

Vyšinutá Leena Klammer je pro dobro světa zavřená v ústavu pro duševně choré kdesi v Estonsku. Trpí řadou psychických problémů a ve svých třiceti letech vypadá jako dítě. Jednoho dne se jí podaří z blázince utéct a naplnit svůj dokonalý plán…

Ad Astra

Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) vyráží na nebezpečnou misi napříč nemilosrdnou sluneční soustavou, aby odhalil pravdu o svém otci a jeho expedici, která se před 30 lety ztratila kdesi ve vesmíru.

Bohémové

Revoluční rocková opera Bohémové vypráví příběh skupiny přátel, která zápasí s moderní čtvrtí East Village v New Yorku. Všichni usilují o úspěch a přijetí, zatímco překonávají překážky spojené s chudobou a epidemií AIDS.

Seriálové novinky na HBO Max

Sněží!

Los Angeles roku 1984. Sněží! je kriminální drama odehrávající se na úsvitu kokainové epidemie, která svými důsledky radikálně ovlivnila kulturu tohoto města. Seriál sleduje příběhy několika postav, jejichž životy se protínají.

Pod psa

Neotřelý příběh o matčině lásce k dceři, opravdovém přátelství a talentu, který zmaří chudoba a předsudky.

The Last of Us

Když globální pandemie zničí civilizaci, přeživší Joel se ujme čtrnáctileté dívky, která může být poslední nadějí lidstva.

Dnes nejčtenější

.