Zavřít reklamu

Any Text Lock Screen Widgets

Jak název napovídá, aplikace Any Text Lock Screen Widgets vám umožní umístit si na zamčenou obrazovku vašeho iPhonu prakticky jakýkoliv text. Je je na vás, zda widgety využijete pro připomínky, nebo třeba motivační či jiné citáty. Na výběr máte z osmi různých widgetů.

Aplikaci Any Text Lock Screen Widgets stáhnete bezplatně zde.

Activity Tracker Pedometer

Pokud sledujete vaši fyzickou aktivitu včetně počtu ušlých kroků a dalších podobných parametrů, možná se vám bude hodit aplikace s názvem Activity Tracker Pedometer. Tato aplikace vám umožní nastavit si vlastní pohybové cíle a sledovat, jak se vám daří je plnit, samozřejmostí je podpora widgetů na zamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Activity Tracker Pedometer stáhnete bezplatně zde.

MyScreen: Wallpapers & Widgets

Aplikace MyScreen: Wallpapers & Widgets nabízí opravdu bohaté možnosti přizpůsobení vzhledu uživatelského rozhraní vašeho iPhonu. Kromě tapety si prostřednictvím této aplikace můžete nastavit také widgety, a to jak na plochu, tak i na zamčenou obrazovku vašeho jablečného smartphonu.

Aplikaci MyScreen: Wallpapers & Widgets stáhnete bezplatně zde.

Pretty Progress – Countdown

Pretty Progress – Countdown je multiplatformní aplikace, která vám nabízí možnost nastavení celé řady různých odpočtů, časomír, nebo třeba časové osy se záznamem vašich postupů a úspěchů. Kromě aplikace jako takové můžete příslušné údaje sledovat také v podobě widgetů na zamčené obrazovce vašeho iPhonu.

Aplikaci Pretty Progress – Countdown stáhnete bezplatně zde.

Scanner Live

Poslední aplikací v našem dnešním výběru je Scanner Live. Jedná se o aplikaci, která nabízí funkce skenování papírových dokumentů a dalšího podobného obsahu, možnosti úprav jejich digitální podoby, podepisování a spoustu dalšího. Scanner Live nabízí také podporu widgetů na zamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Scanner Live stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.