Zavřít reklamu

Classic Racers

V této hře s úžasnou grafikou a realistickým fyzikálním enginem si vychutnáte pocity z historické jízdy. Projeďte cílovou čáru na vrcholu z kopce co možná nejrychleji. Pokuste se zajet co nejlepší čas, a atakujte přední příčky světových žebříčků.

Prismatix

Prismatix je svižná nekonečná „běhací“ hra, ve které je hlavním cílem překonat dosud nejvyšší skóre. Úplně jednoduché to ale nebude. Snažte se nespadnout do jezera Spectrum, když skáčete po plošinách a sestřelujete nepřátele. Podaří se vám překonat vaše vlastní rekordy?

Omega Reaction

V této střílečce se budete muset bránit jedné vlně nepřátel za druhou a bojovat o vítězství. Rychle střílející zbraně a další výkonné schopnosti vaší lodi vám pomohou probojovat se postupně obtížnějšími úrovněmi, abyste unikli a dostali se domů.

AntiPodal

Uvězněni v podivném paralelním světě musíte ve hře s názvem AntiPodal čelit nemilosrdným výzvám pomocí důvtipu a zručnosti. Běhejte, skákejte a prohoďte si cestu ze zapeklitých situací v této zábavné akční logické plošinovce. Podaří se vám najít a zachránit nebohé ztracené kuře?

Hammerfight

Hammerfight je hra plná 2D bitev létajících strojů vybavených různými sečnými, bodnými a dalšími zbraněmi. Unikátní bojový systém je založen na realistické simulaci fyziky a váže pohyby jezdce na pohyby myši. Jakmile hýbnete myší, váš jezdec se rozmáchne svým válečným kladivem.

Dnes nejčtenější

.